Haemme johtajaa Kainuuseen

13.7.2022

Metsänhoitoyhdistys Kainuu ry toimii kuuden kainuulaisen kunnan alueella. Toimintamme lähtökohtana on edistää jäsentemme metsätalouden kannattavuutta ja tavoitteiden toteutumista. Toimimme Kajaanin ja Kuhmon kaupunkien sekä Paltamon, Ristijärven, Hyrynsalmen ja Suomussalmen kuntien alueella. Jäseniä yhdistyksellä on yli 4500. Toimihenkilöitä yhdistyksen palveluksessa on 25.

Etsimme

JOHTAJAA

Toivomme, että sinulla on kokemusta johtamisesta sekä tahto kehittää palveluliiketoimintaa kohti tulevaisuutta. Menestymistäsi tehtävässä edesauttaa talouslukujen ymmärtäminen. Tehtävään valituksi tuleminen ei välttämättä edellytä sinulta metsäalan koulutusta.

Osaat organisoida tekemistä ja käytät hyödyksi uutta teknologiaa niin, että sinulle jää aikaa myös ihmisten johtamiseen ja tulevaisuuden visiointiin.  Innostat kaikkia mukaan yhdessä tekemiseen ja pystyt toimimaan yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa edistäen metsänomistajien tavoitteita.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän Kainuussa, metsäntuoksuisessa asiantuntijaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mhy Kainuun hallituksen puheenjohtaja Heikki Moilanen heikki.moi@gmail.com  040-5678920.

Hakemukset lähetetään 15.8.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tarja.huusko@mhy.fi  muista liitää mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.