Ympäristötuki

Metsänomistajana sinulla on mahdollisuus suojella metsääsi ja saada siitä korvausta. Ympäristötuki on 10 vuoden määräaikainen sopimus, jossa suojelukorvaus metsästä maksetaan metsänomistajalle. Metsien vapaaehtoisella suojelulla voit vaikuttaa lajiston monimuotoisuuden ohella myös metsien hiilensidontaan ja vesistöjen puhtauteen. Ympäristötukisopimuksen solmimalla voit tienata metsällä kaatamatta puutakaan.

Pyydä tarjous
Ympäristötuki

Metsien monimuotoisuuden turvaaminen

Teet arvokasta suojelutyötä metsien arvokkaiden luontokohteiden turvaamiseksi ja monimuotoisuudelle tärkeiden rakennepiirteiden säilyttämiseksi.

Saat korvauksen metsäsi suojelusta

Ympäristötuki on Metsäkeskukselta haettavaa metka-tukea. Suojelusta maksettava korvaus perustuu puuston laskennalliseen arvoon. Metsänomistus säilyy metsänomistajalla.

Asiantuntijamme auttaa kohteiden selvittämisessä ja ympäristötuen hakemisessa

Selvitämme onko metsässäsi tukeen sopia kohteita, laadimme laskelman ympäristötuen määrästä ja tukihakemuksen. Avustamme Ympäristö-tukisopimuksen tekemisessä. Ota yhteyttä.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Soita tai lähetä sähköpostia

Palvelunumeromme: 015 357 4000 Sähköpostiosoitteemme: etelasavo@mhy.fi

etelasavo@mhy.fi015 357 4000

Asiakkaidemme kokemuksia

 • Erittäin ystävällinen palvelu ja apua sai mihin pyysikin, melkein voi sanoa, että "kädestä pitäen" näin aloittelijana.

  Pirjo S.18.07.2024

 • Uutena MHY asiakkaana kuolinpesän kautta olen saanut erittäin asiantuntevaa palvelua.

  Päivi A.22.04.2024

 • Nopea, ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu.

  Timo P.22.11.2023

 • Erittäin hyvä paikallisten olosuhteiden ja asioiden tunteminen on suuri etu.

  Pentti M.18.08.2023

Lue lisää metsien suojelusta

Metsien suojelu

Valtakunnallinen

Metsänomistajana sinulla on mahdollisuus suojella metsäsi ja saada siitä korvausta. Metsien suojelu onnistuu useilla eri tavoilla. Jos metsistäsi löytyy kohde, joka täyttää suojeluohjelmien kriteerit, ole rohkeasti yhteydessä, me autamme eteenpäin!

Metsien suojelu
Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset