Työyhteisömme hyviä tyyppejä palkittiin Juvalla

etela-savo

Työyhteisömme hyviä tyyppejä

Savonlinnalaiselle viestintäasiantuntija Sanna Hakolahdelle (kuvassa keskellä), juvalaiselle metsäasiantuntija Jari Parkkiselle (kuvassa oikealla) ja mikkeliläiselle operaatioasiantuntija Jukka Tuomaalalle (kuvassa vasemmalla) on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon savonlinnalaiselle viestintäasiantuntija Sanna Hakolahdelle, juvalaiselle metsäasiantuntija Jari Parkkiselle ja mikkeliläiselle operaatioasiantuntija Jukka Tuomaalalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendejä esittivät Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon talouspäällikkö Arja Haapaniemi, jäsenyysasiantuntija Tarja Heikkinen, metsäasiantuntijat Susanna Kantanen, Keijo Korelin, Hannu Kärkkäinen ja Ville Oinonen, korjuuyrittäjä Heikki Leinonen, asiakkuuspäälliköt Petteri Käyhkö ja Vesa Väänänen, johtaja Petri Pajunen, operaatiopäällikkö Mervi Seppänen ja työsuhdeasiain yhdysmies Tuomas Valta.

Stipendien perustelut:


Sanna Hakolahti
”Sanna on monitaitoinen, auttavainen, innostunut sekä loistava organisoija. Sanna on saavuttanut toiminnallaan vahvan luottamuksen työyhteisössä ja on hyvin pidetty työkaveri. Hän on tehnyt sitoutuneesti töitä yhdistyksen yhteisten tavoitteiden edistämiseksi erityisesti markkinoinnissa, viestinnässä ja laatuasioissa. Hän on kehittänyt monipuolisesti sekä sisäistä että ulkoista viestintää.”

Jari Parkkinen
”Jari luo läsnäolollaan positiivista tunnetta työyhteisöönsä ja kiireistä huolimatta hänellä on aina aikaa jakaa tietämystään sekä kuunnella muita yhteisön jäseniä. Jari on pidetty ja arvostettu asiantuntija, kollega, sekä työyhteisön jäsen, jonka vierellä on erittäin miellyttävä työskennellä. Jari on intohimoisesti työhönsä suhtautuva metsäasiantuntija, jonka kiinnostuneisuus ja innostuneisuus metsäasioihin välittyy hänen lähellä työskenteleviin ihmisiin ja asiakkaisiin. Pitkän kokemuksen ja perehtyneisyyden kautta voidaankin puhua todellisesta asiantuntijasta.”

Jukka Tuomaala
”Jukalta löytyy aina aikaa olla avuksi ja yhtä lailla halua olla mukana kehittämässä asioita. Hänen panostuksensa yhteisien asioiden hoitamiseen on ollut kiitettävää. Jukka on vastuunkantaja, jonka tekemiseen on helppo luottaa. Hänellä on poikkeuksellisen vahva motivaatio ja nöyryys tehdä töitä. Jukka tekee hyvää yhteistyötä metsäasiantuntijoiden ja yrittäjien kanssa varmistaen, että tuotamme laadukkaita palveluita. Jukalla on halu löytää ratkaisut ja huolehtia, että työskentely on sujuvaa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

 • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
 • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
 • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
 • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja:
Petri Pajunen, johtaja, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo, puh. 040 776 6212 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Ajankohtaista

 1. Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

  Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

  Etelä-Savo

  Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo palvelee metsänomistajia jatkossa entistä paremmin myös metsäluonnonhoitoasioissa. Enonkoskelainen Miia Suhonen hoitaa jatkossa luonnonhoitohankkeita koko toimialueella.

  Lue lisää
 2. Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Etelä-Savo

  Puun hintatasot ovat nousseet voimakkaasti, mutta ovatko hinnat oikeasti korkealla?

 3. Apulanta-metsä syntyi Rantasalmelle

  Apulanta-metsä syntyi Rantasalmelle

  Etelä-Savo

  Aurinkoinen ja lämmin sää suosi, kun lauantaina 18.5. Rantasalmella sijaitsevalle 1,8 hehtaarin palstalle istutettiin miltei 3000 koivuntaimea talkoovoimin. Minusta kasvaa puu - meistä kasvaa metsä!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset