Mikkeliläiselle korjuuyrittäjä Olli-Pekka Vauhkoselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

etela-savo

Mhy:n logo

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon mikkeliläiselle korjuuyrittäjä Olli-Pekka Vauhkoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon metsäasiantuntijat Sami Hotti, Hanna Järveläinen, Marko Oksanen ja Marika Salminen, operaatioasiantuntija Marko Huupponen ja operaatiopäällikkö Mervi Seppänen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

”Olli-Pekalta uskaltaa aina kysyä, oli asia sitten pieni tai iso, mikä vaatii vastausta. Hänestä huokuu kunnioitus työtä ja työporukkaa kohtaan. Olli-Pekka on osoittanut työyhteisöllemme sitoutuneisuutta ja vahvaa halua kehittää toimintaa. Hän käy keskusteluita tulevaisuuden tarpeista ja haastaa löytämään hyviä tapoja vahvistaa työyhteisömme tekemistä. Hän on ratkaisukeskeinen ja kannustava. Olli-Pekka antaa palautetta rakentavasti, opastaa ja ohjaa tuoreimpia toimihenkilöitämme. Hän haluaa työllään rakentaa luottamusta ja varmistaa hyvän palvelukokemuksen niin metsänomistajille kuin urakanantajallekin. Olli-Pekka on niitä luottoihmisiä, joiden kanssa on ilo tehdä töitä yhdessä.”

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon mikkeliläiselle korjuuyrittäjä Olli-Pekka Vauhkoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.


Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

 • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
 • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
 • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
 • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja:
Mervi Seppänen, operaatiopäällikkö, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo, puh. 040 3550 888  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Ajankohtaista

 1. Mhy Etelä-Savon valtuuston kokoustiedote 5.4.2024

  Mhy Etelä-Savon valtuuston kokoustiedote 5.4.2024

  Etelä-Savo

  Lue lisää
 2. Puumarkkinakatsaus huhtikuu 2024

  Puumarkkinakatsaus huhtikuu 2024

  Etelä-Savo

  Puukaupan hintojen nousu on jatkunut ja erityisesti kuitupuun hinnat ovat nousseet jopa korkeammaksi kuin edellisenä vuonna. Harvennuspuulla on ollut hyvä kysyntä, joka tarkoittaa painopisteen siirtymistä metsänhoidollisiin hakkuisiin.

 3. Mhy Etelä-Savo hoitaa metsänomistajiensa metsiä kestävästi ja vastuullisesti

  Mhy Etelä-Savo hoitaa metsänomistajiensa metsiä kestävästi ja vastuullisesti

  Etelä-Savo

  Mhy Etelä-Savo työllistää yrittäjiä, heidän työntekijöitään sekä metsureita vuosittain noin 250 henkilötyövuoden verran. Työpalveluiden suorittamisessa noudatetaan lainsäädäntöä, PEFC -metsäsertifioinnin vaatimuksia sekä Tapion Hyvän Metsänhoidon suosituksia. Yhdistyksellä on lisäksi ISO 9001-sertifioitu laatu- ja toimintajärjestelmä, jota tarkastetaan ulkopuolisin auditoinnein säännöllisesti.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset