Mhy Etelä-Savon harjoittelupaikkahaku auki!

etela-savo

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo toimii 12 kunnan alueella. Toimialueemme lähes 20 000 metsänomistajaa omistavat metsää 742 000 ha. Palveluksessamme on 78 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita 300 htv. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa.

Lisätietoja meistä: mhy.fi/etelasavo

Haemme tulevaisuuden metsäammattilaisia

TYÖHARJOITTELUUN

keväälle ja kesälle 2024. Työnjohdolliseen harjoitteluun haemme toisen ja kolmannen vuosikurssin opiskelijoita koko toimialueellemme. Harjoittelupaikkoja on tarjolla rajallinen määrä ja niiden kysyntä on ollut kovaa, joten tuothan hakemuksessasi esille miksi juuri sinun tulisi tulla valituksi. Harjoittelun kesto on neljä kuukautta.

Harjoittelu sisältää erittäin monipuolisen paketin metsä- ja operaatioasiantuntijan työtehtäviä mm. puukaupan, metsänhoidon, metsänuudistamisen, puunkorjuun ja laadunvalvonnan parissa. Lisäksi kartutat kokemustasi itsenäisestä-, tiimi- ja asiakaspalvelutyöstä.

Hyvin hoidettu perehdytys on meillä luonnollisesti keskeisessä roolissa.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat reipas ja sitoutunut asenne työhön sekä valmiudet itsenäiseen työskentelyyn maastossa.

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antavat asiakkuuspäälliköt Vesa Väänänen numerosta 0400 754 252 tai sähköpostitse vesa.vaananen@mhy.fi ja Petteri Käyhkö numerosta 040 357 1050 tai sähköpostitse petteri.kayhko@mhy.fi

Hakuaika päättyy 31.10.2023. Hakemuksen pääset täyttämään osoitteessa jobs.toitasuomesta.fi

Suora linkki hakemukseen: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/3182861-mhy-etela-savo-tyoharjoittelupaikat-2024

Kuvassa kesän 2023 harjoittelijoita perehtymässä koealamittaukseen.

Ajankohtaista

 1. Apulanta-metsä syntyi Rantasalmelle

  Apulanta-metsä syntyi Rantasalmelle

  Etelä-Savo

  Aurinkoinen ja lämmin sää suosi, kun lauantaina 18.5. Rantasalmella sijaitsevalle 1,8 hehtaarin palstalle istutettiin miltei 3000 koivuntaimea talkoovoimin. Minusta kasvaa puu - meistä kasvaa metsä!

  Lue lisää
 2. Puukauppakatsaus toukokuu 2024

  Puukauppakatsaus toukokuu 2024

  Etelä-Savo

  Puun hinta on noussut kuitupuulla ennätyskorkealle ja havutukillakin on kivuttu takaisin viime kevään hintatasoon.

 3. Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

  Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

  Etelä-Savo

  Taimikonhoito on yksi kannattavimpia metsänhoidon toimenpiteitä. Etelä-Savon rehevillä kasvupaikoilla taimikonhoito voi lisätä metsästä saatavia tuloja reilun kolmanneksen verrattuna siihen, että taimikot jätetään varttumaan oman onnensa nojaan.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset