Mhy Etelä-Savolle menestystä SM-metsätaitokisoissa 1.9.2018 Kauhajoella

02.9.2018

Metsänomistajien Metsätaidon SM-kilpailut järjestettiin tänä vuonna Kauhajoella Sotkan urheilukeskuksessa la 1.9.2018. Kilpailussa oli 270 osallistujaa 71 joukkueessa.

Mhy Etelä-Savon kaksi parasta joukkuetta menestyivät kovatasoisessa joukkuekilpailussa erinomaisesti sijoittuen sijoille 2. ja 4.

Kilpailussa 454 pisteellä toiseksi sijoittuneessa joukkuessa kilpailivat Hannu Kaipainen (Puumala), Pirjo Kaipainen (Puumala), Esa Martikainen (Juva) ja Pekka Martikainen (Mikkeli). Joukkue on kuvassa palkintokorokkeella vasemmalla. Voittajajoukkueen (Mhy Keski-Suomi) pistemäärä oli 460.

Neljännen sijan saavuttaneessa joukkuessa kilpailivat Pertti Kuvaja (Rantasalmi), Martti Luukko (Savonlinna) ja Aki Muhonen (Savonlinna). Joukkueella oli sama pistemäärä (441) kuin kolmanneksi tulleella joukkueella. Tasapisteissä paremmuusjärjestyksen ratkaisee kummassa joukkueessa oli henkilökohtaisessa kilpailussa parhaiten sijoittunut kilpailija.

Joutsan joukkue sijoittui 404 pisteellä sijalle 49. Joukkuessa kilpailivat Jussi Mäkinen, Markku Mäkinen ja Alpo Sievänen.

Kilpailun tulokset ovat nähtävissä www.mhy.fi/lakeus/uutiset/sm-kisat-paatoksessa-kauhajoki-kiittaa

Mhy Etelä-Savo onnittelee metsätaitoilijoita erinomaisesta menestyksestä!