Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon mikkeliläiselle metsäasiantuntija Susanna Kantaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

etela-savo

Valtakunnallisilla Metsäpäivillä mikkeliläiselle metsäasiantuntija Susanna Kantaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savosta talouspäällikkö Marjukka Kakriainen, metsäasiantuntija Taina Kekkonen, metsäasiantuntija Ari Teittinen, erityisasiantuntija LKV Antti Tiihonen ja asiakkuuspäällikkö Vesa Väänänen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
Susanna on todellinen metsäalan moniottelija. Hän on vuosien varrella kartuttanut osaamistaan monella tasolla niin harjoittelijan suorittavista töistä, kuin myös metsäasiantuntijan ja metsäesimiehen tehtävistä.  Susanna on ottanut paikkansa niin toimistotiimin markkinointitehtävissä, kuin myös puunkorjuun erityiskohteiden suunnittelu ja työnjohtotehtävissä eri tiimien apuna ollen. Hänen hyvä huumorinsa ja kohtelias käytös on huomattu niin toimistoilla kuin myös eri yrittäjäryhmien keskuudessa. Lisäksi Susanna on mukana aktiivisesti järjestötoiminnassa. Susanna Kantanen on Työyhteisön Hyvä Tyyppi ja pitää omalta osaltaan esimerkillisesti yllä metsämieshenkeä.

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•  vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•  oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•  sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Metsäpäivien yhteydessä on myönnettiin Suomen Metsäyhdistyksen Päättäjien Metsäakatemian ja johdon assistentti Tarja Etelämaalle, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon metsäasiantuntija Susanna Kantaselle, Metsä Groupin viestintäpäällikkö Krista Kimmolle, Kuljetus Tii-Sik Oy:n ruokolahtelaiselle puutavara-autonkuljettaja Timo Martikaiselle ja Metsähallitus Metsätalous Oy:n soinilaiselle metsuri Urmas Niemelle, Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit.

Lisätietoja:

Taina Kekkonen, metsäasiantuntija, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo, puh. 0440 124 123

Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Ajankohtaista

  1. Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

    Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

    Etelä-Savo

    Taimikonhoito on yksi kannattavimpia metsänhoidon toimenpiteitä. Etelä-Savon rehevillä kasvupaikoilla taimikonhoito voi lisätä metsästä saatavia tuloja reilun kolmanneksen verrattuna siihen, että taimikot jätetään varttumaan oman onnensa nojaan.

    Lue lisää
  2. Apulanta -metsä istutetaan Rantasalmelle

    Apulanta -metsä istutetaan Rantasalmelle

    Etelä-Savo

    Mhy Etelä-Savo on mukana Apulanta-yhtyeen Minusta kasvaa puu-hankkeessa. Metsän istutustalkoot mukaan valikoituneille faneille järjestetään toukokuussa Rantasalmella.

  3. Helsingin Metsäpäivän teemat kiinnostivat metsänomistajia

    Helsingin Metsäpäivän teemat kiinnostivat metsänomistajia

    Etelä-Savo

    Perinteinen Helsingin Metsäpäivä järjestettiin la 13.4.2024. Päivän teemoina olivat puukauppa, metsäluonnonhoito, metsävakuuttaminen sekä Mhy:n tarjoamat palvelut.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset