Metsä Rokkaa Juvalla heinäkuussa 2024

etela-savo

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo järjestää Metsä Rokkaa -tapahtuman kuuden vuoden tauon jälkeen lauantaina 6.7.2024 Juva Campingilla. Aiemmat tapahtumat on järjestetty vuosina 2008, 2012, 2015 ja 2018.

Metsä Rokkaa sisältää klo 11.00 -15.00 pidettävän maksuttoman koko perheen päivätapahtuman ja klo 18.00 - 02.00 maksullisen iltatapahtuman. Juva Campingin metsäinen miljöö Jukajärven rannalla tarjoaa tapahtumalle erinomaiset puitteet, kertoo Mhy Etelä-Savon johtaja Petri Pajunen. Paikkakuntana Juva sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla maakunnassa sekä 12 kunnan laajuista toimialuettamme.

Metsä rokkasi Juvalla edellisen kerran vuonna 2015.

Tapahtuman yksi keskeinen tavoite on metsäalan esillä pitäminen ja mahdollisuuksien esittely nuorisolle tulevaisuuden työpaikkana. Kotimaisella puulla on kysyntää, joten uusia metsäammattilaisia tarvitaan mm. metsänhoitotöihin, puunkorjuuseen, puunkuljetukseen sekä toimihenkilötehtäviin Mhy Etelä-Savoon sekä monille muille työnantajille. Energiapuun vahvistunut kysyntä on lisännyt työvoiman tarvetta.

Haluamme tarjota kaikille metsänomistajille ja metsästä kiinnostuneille monipuolisen helposti saavutettavan koko perheen kesäisen metsätapahtuman, kertoo Petri Pajunen. Uskomme tapahtumalle olevan pitkän tauon jälkeen vahvaa kysyntää.

Päivätapahtuma sisältää mm. messuosastoja, työnäytöksiä, metsäkoulutuksen esittelyä, musiikkia, paneelikeskusteluja, puheita sekä haastatteluja. Nuorisoa kiinnostavia koneita on paljon nähtävillä. Neljätuntinen päivätapahtuma on täynnä kiinnostavaa ohjelmaa, joten vierailuun kannattaakin varata koko päivä.

Metsä Rokkaan promoottorina toimii aiempien tapahtumien tapaan Vesa Kontiainen.

- Oli aika yllätys, kun Pete kysyi, että tehtäisiinkö muutaman vuoden tauon jälkeen Metsä Rokkaa-tapahtuma Juvalla ja Juva Campingilla. Suostuin heti. Päätettiin päivä- ja iltatapahtuman ohjelmisto. Maksuttomassa päivätapahtumassa on kaksi esiintyjää ja paljon muuta. Maksullisessa iltatapahtumassa on neljä esiintyjää. Mikkelissä oltiin vuonna 2018 ja edellisen kerran Metsä Rokkaa pidettiin Juvalla vuonna 2015, sanoo Kontiainen.

-Korostamme, että ensi heinäkuun Metsä Rokkaa on ainutlaatuinen lisä Juvan kesään ja siitä ei tehdä jokavuotista tapahtumaa. Juva Camping on paras mahdollinen paikka järjestää tämän koko luokan tapahtuma. Aluehan on todella kaunis, toimiva ja viihtyisä, joten kerran vielä. Vaikka tapahtumaan on aikaa kymmenen kuukautta, niin järjestelyt ovat täydessä vauhdissa, summaa Kontiainen.

Tapahtuman nettisivut www.metsarokkaa.fi
Facebook-sivut www.facebook.com/metsarokkaa
Instagram-sivut Metsarokkaa

Lisätietoja

Petri Pajunen                                            Vesa Kontiainen
p. 040 7766 212                                       p. 050 340 2582

Metsä Rokkaa 2015 Juva
Viimeisin Metsä Rokkaa järjestettiin vuonna 2018 Mikkelissä Saimaa Stadiumilla.
Metsä Rokkaa 2018 Mikkeli
Metsä Rokkaa 2018 Mikkeli
Metsä Rokkaa 2018 Mikkeli
Metsä Rokkaa 2018 Mikkeli
Metsä Rokkaa 2018 Mikkeli
Metsä Rokkaa 2018 Mikkeli
Metsä Rokkaa 2018 Mikkeli
Metsä Rokkaa 2018 Mikkeli
Metsä Rokkaa logo

Ajankohtaista

 1. Käärijä ja koneet vetivät tuhatmäärin yleisöä - Metsä rokkasi Juvalla

  Käärijä ja koneet vetivät tuhatmäärin yleisöä - Metsä rokkasi Juvalla

  Etelä-Savo

  Metsäteema ja Käärijä vetivät tuhansittain ihmisiä Juvalle heinäkuun ensimmäisenä lauantaina. Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon järjestämä Metsä rokkaa -tapahtuma tarjosi ammattiasiaa ja viihdettä samassa paketissa.

  Lue lisää
 2. Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

  Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

  Etelä-Savo

  Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo palvelee metsänomistajia jatkossa entistä paremmin myös metsäluonnonhoitoasioissa. Enonkoskelainen Miia Suhonen hoitaa jatkossa luonnonhoitohankkeita koko toimialueella.

 3. Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Etelä-Savo

  Puun hintatasot ovat nousseet voimakkaasti, mutta ovatko hinnat oikeasti korkealla?

2024 © Metsänhoitoyhdistykset