Metsä Rokkaa -esiintyjät ja ohjelma julkistettu - päivän päätähtenä Käärijä!

etela-savo

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo kutsuu kaikki metsän ja musiikin ystävät viettämään viidettä Metsä Rokkaa -tapahtumaa lauantaina 6.7.2024 Juva Campingille.

Aiempien tapahtumien suuri kävijämäärä ja tapahtumista saatu positiivinen palaute kannustivat järjestämään tapahtuman uudelleen pitkän tauon jälkeen.
-Olemme rakentaneet monipuolisen ja tasokkaan ohjelman. Odotan päivä- ja iltatapahtumaan yhteensä jopa 8000 kävijää, toteaa Mhy Etelä-Savon johtaja Petri Pajunen. 

Kaikille avoimen ja maksuttoman päivätapahtuman alkuun järjestetään paneelikeskustelu metsiemme tulevaisuudesta ”Kuinka yhdistämme puukaupan, hiilensidonnan ja suojelun kasvavat tavoitteet?”

Paneeliin osallistuvat maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah, Metsänhoitoyhdistysten Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Harri Huupponen, WWF Suomen pääsihteeri Jari Luukkonen sekä Stora Enson metsäjohtaja Janne Partanen. Metsä Rokkaan ja paneelikeskustelun juontajana toimii yksi Suomen suosituimmista TV-kasvoista Susanna Laine.

Paneelikeskustelun lisäksi lavalla kuullaan haastatteluja, kuten Mhy Etelä-Savon yhteistyökumppani Jasmin Kähärän sekä pääyhteistyökumppanien kuulumiset. Ennen päivän pääesiintyjää keskustelemassa nuorista tulevaisuuden metsänomistajina ja metsäammattilaisina ovat metsänomistaja Ville Rouhiainen, asiakkuuspäällikkö Petteri Käyhkö sekä metsäalan opiskelijoita.Juvan ABC:lla sijaitsevan paikoitusalueen ja Juva Campingin välisen metsäpolun varrella nähdään puunkorjuun, metsänuudistamisen ja taimikonhoidon työnäytöksiä. Messuosastot tarjoavat mielenkiintoista tietoa ja nähtävää metsäalan ammattilaisille sekä metsänomistajille. Metsäalan erinomaisia koulutusmahdollisuuksia esittelevät Etelä-Savon Ammattiopisto ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu XAMK.

Maastohiihdon A-maajoukkueen Jasmin Kähärä kertoo Metsänhoitoyhdistyksen osastolla kuulumisia. Metsäisen asian lisäksi jaossa on jälleen haluttuja rokkilippiksiä- ja pipoja sekä Metsälehtiä. Myös perheen pienimmille on omaa ohjelmaa, joten koko perhe voi nauttia tapahtumasta yhdessä.

Maksuttomassa ja ikärajattomassa päivätapahtumassa klo 11.00 - 15.00 esiintyy Suomen kuumin huippuartisti Käärijä. Keikka alkaa klo 14.00. Toinen päivätapahtuman esiintyjä on Hovimuusikko Ilkka.
-Alkuvuodesta 2023 Pajusen Petri soitti ja kysyi, tehtäisiinkö Metsä Rokkaa Juvalla. Suostuin heti koska Metsä Rokkaasta on paljon miellyttäviä kokemuksia. Kun saatiin Kankkusen Mikalta vahvistus, että se voidaan pitää Juva Campingilla, asia oli selvä. Onhan Juva Camping erittäin hyvä paikka järjestää tapahtumia. Se on kaunis alue, josta Mika on pitänyt hyvää huolta ja siellähän järjestettiin aikoinaan Juva Rokkaa-festarit, mikä osoitti alueen toimivuuden, sanoo tapahtuman promoottori Vesa Kontiainen

-Tätä kesän kohokohtaa ei kannata missata, vaan lähteä koko perheellä nauttimaan metsän ja musiikin yhdistävästä tapahtumasta, kannustaa Pajunen.

Maksullisessa iltatapahtumassa esiintyvät Portion Boys, BESS, Osmos Cosmos ja Ruoska.
-Artistilista on tasokas ja monipuolinen. Portion Boys nauttii suursuosiota eikä syyttä. Yhtye esiintyy Juvalla ensimmäistä kertaa. BESS on esiintynyt kerran Juvalla. Rokkipuolta edustavat Ruoska ja Osmos Cosmos. Luvassa on harvinaista herkkua, sillä Metsä Rokkaa ei ole jokavuotinen tapahtuma, kertoo Kontiainen.

Portit avataan iltatapahtumaan klo 18.00 ja ne sulkeutuvat klo 02.00. Iltatapahtumaan ikäraja on K-12.

Ennakko- ja VIP-liput tulevat myyntiin maanantaina 4.3.2024. Osta liput -> Ennakkolippuja myy Tiketti

Tiketin kautta voi ostaa nettilipun, mobiililipun ja lisäksi lippuja voi ostaa R-kioskeista kautta maan. Maksutapana on korttimaksu, verkkopankkimaksu, Smartum, Edenred, Epassi, Tyky-setelit ja virikesetelit. Toimituskulut ovat 2,50 €/lippu.

Ennakkolippuja myydäänJuvalla Mhy Etelä-Savon toimistolla, Juva Campingilla (toukokuussa) sekä Mikkelissä Toripulussa.

Lippujen hinta on ennakosta 45 euroa ja portilta 50 euroa. VIP-lippuja rajallisen määrän myy ainoastaan Mhy:n toimisto Juvalla, jotka maksavat 120 euroa + alv/henkilö.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy nettisivuilta www.metsarokkaa.fi

METSÄ ROKKAA, 6.7.2024, JUVA, JUVA CAMPING

Maksuton ja ikärajaton päivätapahtuma klo 11.00 - 15.00
Maksullinen iltatapahtuma (K12) klo 18.00 - 02.00

Lisätietoja:

Petri Pajunen, johtaja, puh 040 7766 212, petri.pajunen@mhy.fi
Vesa Kontiainen, promoottori, puh 050 3402 582, vesa.kontiainen@juvarokkaa.fi

Ajankohtaista

 1. Käärijä ja koneet vetivät tuhatmäärin yleisöä - Metsä rokkasi Juvalla

  Käärijä ja koneet vetivät tuhatmäärin yleisöä - Metsä rokkasi Juvalla

  Etelä-Savo

  Metsäteema ja Käärijä vetivät tuhansittain ihmisiä Juvalle heinäkuun ensimmäisenä lauantaina. Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon järjestämä Metsä rokkaa -tapahtuma tarjosi ammattiasiaa ja viihdettä samassa paketissa.

  Lue lisää
 2. Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

  Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

  Etelä-Savo

  Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo palvelee metsänomistajia jatkossa entistä paremmin myös metsäluonnonhoitoasioissa. Enonkoskelainen Miia Suhonen hoitaa jatkossa luonnonhoitohankkeita koko toimialueella.

 3. Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Etelä-Savo

  Puun hintatasot ovat nousseet voimakkaasti, mutta ovatko hinnat oikeasti korkealla?

2024 © Metsänhoitoyhdistykset