Jäsenmaksupostitus käynnissä - ensimmäiset jo perillä

etela-savo

Mhy Etelä-Savon jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Perinteiset paperilaskut ovat vielä matkalla.

Maksa maksusi eräpäivään 1.3. mennessä ja olet oikeutettu käyttämään etujasi. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

Oiva-jäsenpalvelusta (https://oiva.crmieportal.com) löydät mm. sähköisen jäsenkorttisi, näet jäsenmaksulaskusi, voit päivittää yhteystietojasi ja tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiin. Oiva -palvelussa pääset myös Oivan verkko-opistoon, jossa on vain jäsenille tarkoitettujen webinaarien tallenteet. Palveluun kirjaudut sähköpostillasi, joka pitää löytyä tiedoistamme. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, lähetä viesti etelasavo@mhy.fi tai soita 015 357 4000.

JOS JÄSENMAKSULASKUSSA 2024 ON KORJATTAVAA:

Ilmoita korjattavat tiedot siihen yhdistykseen, minkä jäsenyydestä on kyse. Mhy Etelä-Savossa korjaamme omien jäsentemme tietoja.

Laskun perusteet ja summa väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto etelasavo@mhy.fi tai p. 015 357 4000. Korjaamme tiedot ja saat uuden laskun. Älä maksa saamasi laskun tiedoilla laskua ja muuta maksettavaa summaa omatoimisesti.

Laskussa nimi väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto etelasavo@mhy.fi tai p. 0153574000. Laskun voit maksaa saamallasi viitenumerolla, se kohdentuu kyllä oikein. Mikäli tarvitset laskun oikealla nimellä, se voidaan tulostaa erikseen.

Useita jäsenmaksulaskuja:
– Samalla y-tunnuksella olevat jäsenyydet yhdistyvät yhdelle laskulle ja maksat edunvalvontamaksun vain kerran. Jos sinulla on yksi y-tunnus ja sait useamman laskun, ota yhteys: etelasavo@mhy.fi tai p. 015 357 4000.

Et omista enää metsää:
– Ilmoita asiasta etelasavo@mhy.fi tai p. 015 357 4000. Jäsenyytesi raukeaa ja poistamme maksun. Tietoja omistus- tai yhteystietojen muutoksista ei tule meille automaattisesti, joten muista aina ilmoittaa palvelunumeroomme 015 357 4000 tai omalle metsäasiantuntijallesi, kun tilasi tiedot muuttuvat.

Jäsenyyden perusteista puuttuu hehtaareja
– Ilmoita asiasta etelasavo@mhy.fi , p. 015 357 4000 tai omalle metsäasiantuntijallesi, niin päivitämme tilatiedot kuntoon.

Ajankohtaista

 1. Brysselissä mhy-puheenjohtajien reissulla

  Brysselissä mhy-puheenjohtajien reissulla

  Etelä-Savo

  Mhy-puheenjohtajien Brysselin matkalla tutustuttiin siihen, mitä metsäedunvalvonnallinen työ konkreettisesti pitää sisällään.

  Lue lisää
 2. Ajokone kuorma päällä.

  Etelä-Savon puukauppalukuja vuodelta 2023

  Etelä-Savo

  Etelä-Savossa puukauppamäärä oli kokonaisuudessaan 5,8 miljoonaa kiintokuutiometriä, joka on kuusi prosenttia edellisvuotta vähemmän. Yksityismetsien osuus oli hieman alle 80 prosenttia.

 3. Kuva metsästä

  Työtä ja toimeentuloa vai ylimitoitettua suojelua Etelä-Savoon?

  Etelä-Savo

  Luonnonvarakeskus (Luke) laski metsien suojelun vaikutuksia Etelä-Savoon (LS 3.2.2024). Suomen Luontopaneelin esittämä metsien mahdollinen tiukka lisäsuojelu pienentäisi tuloja ja vähentäisi työvoiman tarvetta noin kymmenesosalla.

Turvataan metsäsi tulevaisuus

Turvataan metsäsi tulevaisuus

Olemme puolustaneet suomalaisten metsien kestävää käyttöä sukupolvelta toiselle jo yli sadan vuoden ajan. Meille tärkeintä on sinun etusi ja tavoitteesi metsänomistajana. Liity puolustamaan metsäomaisuuttasi!

Lue lisää jäsenyydestäJäsenedut

2024 © Metsänhoitoyhdistykset