Jäsenmaksupostitus käynnissä - ensimmäiset jo perillä

etela-savo

Mhy Etelä-Savon jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Perinteiset paperilaskut ovat vielä matkalla.

Maksa maksusi eräpäivään 1.3. mennessä ja olet oikeutettu käyttämään etujasi. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

Oiva-jäsenpalvelusta (https://oiva.crmieportal.com) löydät mm. sähköisen jäsenkorttisi, näet jäsenmaksulaskusi, voit päivittää yhteystietojasi ja tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiin. Oiva -palvelussa pääset myös Oivan verkko-opistoon, jossa on vain jäsenille tarkoitettujen webinaarien tallenteet. Palveluun kirjaudut sähköpostillasi, joka pitää löytyä tiedoistamme. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, lähetä viesti etelasavo@mhy.fi tai soita 015 357 4000.

JOS JÄSENMAKSULASKUSSA 2024 ON KORJATTAVAA:

Ilmoita korjattavat tiedot siihen yhdistykseen, minkä jäsenyydestä on kyse. Mhy Etelä-Savossa korjaamme omien jäsentemme tietoja.

Laskun perusteet ja summa väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto etelasavo@mhy.fi tai p. 015 357 4000. Korjaamme tiedot ja saat uuden laskun. Älä maksa saamasi laskun tiedoilla laskua ja muuta maksettavaa summaa omatoimisesti.

Laskussa nimi väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto etelasavo@mhy.fi tai p. 0153574000. Laskun voit maksaa saamallasi viitenumerolla, se kohdentuu kyllä oikein. Mikäli tarvitset laskun oikealla nimellä, se voidaan tulostaa erikseen.

Useita jäsenmaksulaskuja:
– Samalla y-tunnuksella olevat jäsenyydet yhdistyvät yhdelle laskulle ja maksat edunvalvontamaksun vain kerran. Jos sinulla on yksi y-tunnus ja sait useamman laskun, ota yhteys: etelasavo@mhy.fi tai p. 015 357 4000.

Et omista enää metsää:
– Ilmoita asiasta etelasavo@mhy.fi tai p. 015 357 4000. Jäsenyytesi raukeaa ja poistamme maksun. Tietoja omistus- tai yhteystietojen muutoksista ei tule meille automaattisesti, joten muista aina ilmoittaa palvelunumeroomme 015 357 4000 tai omalle metsäasiantuntijallesi, kun tilasi tiedot muuttuvat.

Jäsenyyden perusteista puuttuu hehtaareja
– Ilmoita asiasta etelasavo@mhy.fi , p. 015 357 4000 tai omalle metsäasiantuntijallesi, niin päivitämme tilatiedot kuntoon.

Ajankohtaista

  1. Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

    Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

    Etelä-Savo

    Taimikonhoito on yksi kannattavimpia metsänhoidon toimenpiteitä. Etelä-Savon rehevillä kasvupaikoilla taimikonhoito voi lisätä metsästä saatavia tuloja reilun kolmanneksen verrattuna siihen, että taimikot jätetään varttumaan oman onnensa nojaan.

    Lue lisää
  2. Apulanta -metsä istutetaan Rantasalmelle

    Apulanta -metsä istutetaan Rantasalmelle

    Etelä-Savo

    Mhy Etelä-Savo on mukana Apulanta-yhtyeen Minusta kasvaa puu-hankkeessa. Metsän istutustalkoot mukaan valikoituneille faneille järjestetään toukokuussa Rantasalmella.

  3. Helsingin Metsäpäivän teemat kiinnostivat metsänomistajia

    Helsingin Metsäpäivän teemat kiinnostivat metsänomistajia

    Etelä-Savo

    Perinteinen Helsingin Metsäpäivä järjestettiin la 13.4.2024. Päivän teemoina olivat puukauppa, metsäluonnonhoito, metsävakuuttaminen sekä Mhy:n tarjoamat palvelut.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset