Jäsenmaksupostitus käynnissä - ensimmäiset jo perillä

etela-savo

Mhy Etelä-Savon jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Perinteiset paperilaskut ovat vielä matkalla.

Maksa maksusi eräpäivään 1.3. mennessä ja olet oikeutettu käyttämään etujasi. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

Oiva-jäsenpalvelusta (https://oiva.crmieportal.com) löydät mm. sähköisen jäsenkorttisi, näet jäsenmaksulaskusi, voit päivittää yhteystietojasi ja tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiin. Oiva -palvelussa pääset myös Oivan verkko-opistoon, jossa on vain jäsenille tarkoitettujen webinaarien tallenteet. Palveluun kirjaudut sähköpostillasi, joka pitää löytyä tiedoistamme. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, lähetä viesti etelasavo@mhy.fi tai soita 015 357 4000.

JOS JÄSENMAKSULASKUSSA 2024 ON KORJATTAVAA:

Ilmoita korjattavat tiedot siihen yhdistykseen, minkä jäsenyydestä on kyse. Mhy Etelä-Savossa korjaamme omien jäsentemme tietoja.

Laskun perusteet ja summa väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto etelasavo@mhy.fi tai p. 015 357 4000. Korjaamme tiedot ja saat uuden laskun. Älä maksa saamasi laskun tiedoilla laskua ja muuta maksettavaa summaa omatoimisesti.

Laskussa nimi väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto etelasavo@mhy.fi tai p. 0153574000. Laskun voit maksaa saamallasi viitenumerolla, se kohdentuu kyllä oikein. Mikäli tarvitset laskun oikealla nimellä, se voidaan tulostaa erikseen.

Useita jäsenmaksulaskuja:
– Samalla y-tunnuksella olevat jäsenyydet yhdistyvät yhdelle laskulle ja maksat edunvalvontamaksun vain kerran. Jos sinulla on yksi y-tunnus ja sait useamman laskun, ota yhteys: etelasavo@mhy.fi tai p. 015 357 4000.

Et omista enää metsää:
– Ilmoita asiasta etelasavo@mhy.fi tai p. 015 357 4000. Jäsenyytesi raukeaa ja poistamme maksun. Tietoja omistus- tai yhteystietojen muutoksista ei tule meille automaattisesti, joten muista aina ilmoittaa palvelunumeroomme 015 357 4000 tai omalle metsäasiantuntijallesi, kun tilasi tiedot muuttuvat.

Jäsenyyden perusteista puuttuu hehtaareja
– Ilmoita asiasta etelasavo@mhy.fi , p. 015 357 4000 tai omalle metsäasiantuntijallesi, niin päivitämme tilatiedot kuntoon.

Ajankohtaista

  1. Käärijä ja koneet vetivät tuhatmäärin yleisöä - Metsä rokkasi Juvalla

    Käärijä ja koneet vetivät tuhatmäärin yleisöä - Metsä rokkasi Juvalla

    Etelä-Savo

    Metsäteema ja Käärijä vetivät tuhansittain ihmisiä Juvalle heinäkuun ensimmäisenä lauantaina. Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon järjestämä Metsä rokkaa -tapahtuma tarjosi ammattiasiaa ja viihdettä samassa paketissa.

    Lue lisää
  2. Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

    Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

    Etelä-Savo

    Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo palvelee metsänomistajia jatkossa entistä paremmin myös metsäluonnonhoitoasioissa. Enonkoskelainen Miia Suhonen hoitaa jatkossa luonnonhoitohankkeita koko toimialueella.

  3. Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

    Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

    Etelä-Savo

    Puun hintatasot ovat nousseet voimakkaasti, mutta ovatko hinnat oikeasti korkealla?

Turvataan metsäsi tulevaisuus

Turvataan metsäsi tulevaisuus

Olemme puolustaneet suomalaisten metsien kestävää käyttöä sukupolvelta toiselle jo yli sadan vuoden ajan. Meille tärkeintä on sinun etusi ja tavoitteesi metsänomistajana. Liity puolustamaan metsäomaisuuttasi!

Lue lisää jäsenyydestäJäsenedut

2024 © Metsänhoitoyhdistykset