Arja Haapaniemi nimitettiin Mhy Etelä-Savon talouspäälliköksi 1.12. alkaen

etela-savo

Hei!

Olen Arja Haapaniemi Kangasniemen toimistolta, talouspäällikkö 1.12. alkaen Kakriaisen Marjukan jäätyä eläkepäiville. Lukion ja kauppaopiston jälkeen tein aluksi toimistohommia Kangasniemen kunnalla ja Tehdaspuun piirikonttorilla. 17.4.1989 aloitin toimistoapulaisena Kangasniemen metsänhoitoyhdistyksessä. 1.1.2012 fuusioiduimme Pieksämäen kanssa ja nyt toisen fuusion jälkeen olemme osa Mhy Etelä-Savoa.

Toimenkuvaani on näiden vuosien varrella kuulunut kaikki toimistotyöt kahvinkeitosta tilinpäätökseen. Metsä alana, hyvät työkaverit ja mukavat asiakkaat ovat auttaneet jaksamaan välillä haastavissakin muutoksissa.

Nykyisessä työssä vastaan taloushallintoon liittyvistä tehtävistä, hoidan puumaksujen maksatuksen ja olen yhteyshenkilönä MhyTiliin päin kaikissa palkkoihin, laskutuksiin ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa.

Terveisin,

Arja Haapaniemi
Talouspäällikkö
Taloushallinto, laskutus, puumaksut, palkka-asiat
p. 0400 894 925
arja.haapaniemi@mhy.fi

Kangasniemen toimisto
Otto Mannisen tie 1-3
51200 Kangasniemi


Ajankohtaista

 1. Harvennusten korjuujälki metsänhoitosuositusten mukaiseksi

  Harvennusten korjuujälki metsänhoitosuositusten mukaiseksi

  Etelä-Savo

  Harvennusten korjuujäljen metsänhoitosuositusten mukaisuus on puhuttanut viime aikoina. Mitkä seikat hyvään korjuujälkeen vaikuttavat ja miten taataan laadukas työ jatkossa? Kysymyksiin vastaa Mhy Etelä-Savon puheenjohtaja Kaisa Ralli ja johtaja Petri Pajunen tiedotteessaan.

  Lue lisää
 2. Mhy Etelä-Savon hallitus vuosille 2023-2024

  Mhy Etelä-Savon hallitus vuosille 2023-2024

  Etelä-Savo

  Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon hallitus järjestäytyi kokouksessaan 13.1.2023. Hallituksen kokoonpano säilyi samana edellisvuoteen nähden. Samoin puheenjohtajisto jatkaa tehtävissään myös tänä vuonna.

 3. Puumarkkinakatsaus tammikuu 2023

  Puumarkkinakatsaus tammikuu 2023

  Etelä-Savo

  Puumarkkinatilanne näyttää erinomaiselta alkaneelle vuodelle. Puulle on kysyntää, sillä uudet investoinnit lisäävät puun käyttöä. Erityisesti harvennushakkuiden toteuttamiselle on tässä markkinatilanteessa kova kysyntä.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset