Arja Haapaniemi nimitettiin Mhy Etelä-Savon talouspäälliköksi 1.12. alkaen

etela-savo

Mhy:n logo

Hei!

Olen Arja Haapaniemi Kangasniemen toimistolta, talouspäällikkö 1.12. alkaen Kakriaisen Marjukan jäätyä eläkepäiville. Lukion ja kauppaopiston jälkeen tein aluksi toimistohommia Kangasniemen kunnalla ja Tehdaspuun piirikonttorilla. 17.4.1989 aloitin toimistoapulaisena Kangasniemen metsänhoitoyhdistyksessä. 1.1.2012 fuusioiduimme Pieksämäen kanssa ja nyt toisen fuusion jälkeen olemme osa Mhy Etelä-Savoa.

Toimenkuvaani on näiden vuosien varrella kuulunut kaikki toimistotyöt kahvinkeitosta tilinpäätökseen. Metsä alana, hyvät työkaverit ja mukavat asiakkaat ovat auttaneet jaksamaan välillä haastavissakin muutoksissa.

Nykyisessä työssä vastaan taloushallintoon liittyvistä tehtävistä, hoidan puumaksujen maksatuksen ja olen yhteyshenkilönä MhyTiliin päin kaikissa palkkoihin, laskutuksiin ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa.

Terveisin,

Arja Haapaniemi
Talouspäällikkö
Taloushallinto, laskutus, puumaksut, palkka-asiat
p. 0400 894 925
arja.haapaniemi@mhy.fi

Kangasniemen toimisto
Otto Mannisen tie 1-3
51200 Kangasniemi


Ajankohtaista

  1. Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

    Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

    Etelä-Savo

    Taimikonhoito on yksi kannattavimpia metsänhoidon toimenpiteitä. Etelä-Savon rehevillä kasvupaikoilla taimikonhoito voi lisätä metsästä saatavia tuloja reilun kolmanneksen verrattuna siihen, että taimikot jätetään varttumaan oman onnensa nojaan.

    Lue lisää
  2. Apulanta -metsä istutetaan Rantasalmelle

    Apulanta -metsä istutetaan Rantasalmelle

    Etelä-Savo

    Mhy Etelä-Savo on mukana Apulanta-yhtyeen Minusta kasvaa puu-hankkeessa. Metsän istutustalkoot mukaan valikoituneille faneille järjestetään toukokuussa Rantasalmella.

  3. Helsingin Metsäpäivän teemat kiinnostivat metsänomistajia

    Helsingin Metsäpäivän teemat kiinnostivat metsänomistajia

    Etelä-Savo

    Perinteinen Helsingin Metsäpäivä järjestettiin la 13.4.2024. Päivän teemoina olivat puukauppa, metsäluonnonhoito, metsävakuuttaminen sekä Mhy:n tarjoamat palvelut.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset