Etelä-SavoMetsän myynti

Lue lisää

METSÄTILAN MYYNTI

Kun olet kiinnostunut myymään metsää, Metsätilat.fi -ketjun kiinteistönvälitysyritykset ovat luotettavia, metsänhoitoyhdistysten omistamia kumppaneita. Valtakunnallisesti toimiva Metsätilat.fi on metsä- ja maatilojen sekä niitä vastaavien kiinteistöjen välitykseen erikoistunut välitysliikkeitä, ja Suomen parhaita asiantuntijoita metsän myynnissä ja metsiin liittyvässä sijoitustoiminnassa.

Voit ottaa yhteyttä lähimpään välittäjääsi, joka auttaa eteenpäin metsän myynnissä

Metsäalaa perinpohjaisesti tunteva kiinteistönvälittäjä osaa kertoa, millaisia mahdollisuuksia metsätilan myyntiin on omalla alueellasi. Metsän hinta vaihtelee jatkuvasti ja kulloinenkin markkinatilanne on parhaiten tiedossa omalla alueellasi toimivalla metsätilojen välittäjällä.

Mitä metsän myynti tuottaa

Metsän myyntituottoon ja metsän hintaan vaikuttavat lukuisat asiat. Metsätilan maantieteellinen sijainti ja koko, markkinatilanne, puustoon määrä sekä sen kasvuedellytykset antavat pohjan metsän myyntihinnalle. Myös muut asiat vaikuttavat, mm. oman alueen puumarkkinatilanne, metsätilaan liittyvät arvot ja oikeudet, metsäalueen tiestö sekä tilanne rahoitusmarkkinoilla.

Metsän myynti kannattaa aloittaa Metsätilat.fi-sivuilta

Kun haluat myydä metsää, paras paikka aloittaa on Metsätilat.fi-nettisivusto. Löydät Metsätilat-sivuilta tietoa metsätilakaupasta ja valtakunnan suurimman tarjonnan myytäviä metsätiloja ja tontteja hintatason arvioinnin pohjaksi.

Kun metsääsi myy asiantuntija, varmistat sille parhaan hinnan ja tuoton.

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme