Etelä-SavoMetsän ostaminen

Metsänhoitoyhdistysten omistamat metsätilojen ja tonttien välitysyhtiöt ovat Suomen kärkiasiantuntijoita metsän ostamisessa ja metsällisessä sijoittamisessa. Metsäalaan erikoistunut välitysliike on sopivin paikka kysyä, kun haluat tietää, millaisia mahdollisuuksia metsän ostamiseen on omalla alueellasi. Myös metsän hinta kussakin markkinatilanteessa on parhaiten tiedossa omalla alueellasi toimivalla metsätilojen välittäjällä.

Mitä metsä maksaa?

Moni tekijä vaikuttaa metsän ostamisen kustannuksiin. Metsätilan sijainti ja ala, puun markkinatilanne, puun määrä sekä puun kasvupotentiaali antavat pohjan metsän hinnalle. Mutta myös moni muu asia vaikuttaa, mm. paikallinen ja alueellinen tilanne puumarkkinoilla, metsätilaan liittyvät arvot ja oikeudet, metsän tieyhteydet sekä korot ja rahoitusmarkkinoiden tilanne.

Metsän ostaminen kannattaa aloittaa Metsätilat.fi-sivuilta

Kun haluat ostaa metsää, paras paikka aloittaa on metsänhoitoyhdistysten omistamien kiinteistönvälitysyhtiöiden yhteinen Metsätilat.fi-verkkopalvelu. Mistään muualta Suomessa ei löydy yhtä paljon vaihtoehtoja metsän ostajalle. Sivustolla on myynnissä suuri määrä metsätiloja ja tontteja ympäri valtakunnan ja ympärivuotisesti. Sivustolla saa myös nopeasti käsityksen siitä, mikä on metsän hinta kullakin hetkellä.

Voit ottaa yhteyttä lähimpään välittäjääsi, joka auttaa eteenpäin metsän ostamisessa:

Kun haluat ostaa metsää, Metsätilat.fi on hyvä kumppani

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme