Joulukuusikätköily lauantaina 16.12.2017

01.12.2017

Metsänhoitoyhdistykset järjestävät perinteisen valtakunnallisen Joulukuusikätköilyn lauantaina 16.12. Kuusikätköily toteutetaan geokätköilyä mukaillen useiden metsänhoitoyhdistysten alueella ympäri maan.

Metsänhoitoyhdistysten joulukuusigeokätköilyssä joulukuusi tai -kuuset löytyvät koordinaattien osoittamasta paikasta lauantaiaamuna 16.12. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt saa pitää kuusen löytöpalkkiona. Kuusen lisäksi kätköpaikassa on kätköpurkki, jossa on lokivihko, johon toivomme kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä. Kätköpurkista löytyy myös muutama lohdutuspalkinto ilman kuusta jääneille.

Kuusikätköilyllä metsänhoitoyhdistykset haluavat toivottaa kaikille hyvää joulua ja muistuttaa, että joulukuusen hakeminen metsästä ei kuulu jokamiehenoikeuksiin. Poikkeuksen tekevät nämä joulukuusikätköilyssä löytyvät kuuset, jotka on merkiksi koristeltu punaisella metsänhoitoyhdistys-kuitunauhalla.

Kuusikätköt voivat sijaita yksityisten henkilöiden, kuntien tai valtion omistamilla mailla tai piha-alueilla. Kätköjen etsijöiden tulee noudattaa jokamiehenoikeuksia ja -velvollisuuksia ja toimia häiriötä tai vahinkoa aiheuttamatta.

Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan lauantaina 16.12. noin klo 8 osoitteessa www.mhy.fi/joulukuuset sekä metsänhoitoyhdistyksen omilla sivuilla.

Metsänhoitoyhdistys Auranmaa on mukana kuusikätköilyssä piilottamalla yhden kuusen Auran, Koski Tl:n tai Pöytyän alueelle.
Lisätietoja: kuusikätköilyvastaava Tommi Laurila p. 040 5142098

Rauhallista Joulun odotusta!

Toivottavat Mhy Auranmaan toimihenkilöt