Joulukuusi kätkössä 19.12.2015

08.12.2015

Metsänhoitoyhdistys Auranmaa on mukana valtakunnallisessa joulukuusigeokätköilyssä. Joulukuusi löytyy koordinaattien osoittamasta paikasta lauantaiaamuna 19.12.2015. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt saa pitää kuusen löytöpalkkiona. Punaisella kuitunauhalla koristellun kuusen lisäksi kätköpaikassa on purkki, jossa on lokivihko, johon toivomme kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä. Purkissa on yllätys vielä muutamalle ilman kuusta jääneelle.
Tällä tempauksella metsänhoitoyhdistykset haluavat toivottaa kaikille hyvää joulua ja rauhaisaa uutta vuotta 2016. Tapahtumalla halutaan myös muistuttaa, ettei kuusen hakeminen metsästä kuulu jokamiehenoikeuksiin. Kuusikätköt voivat sijaita yksityisten henkilöiden, kuntien tai valtion omistamilla mailla. Kätköjen etsijöiden tulee noudattaa jokamiehenoikeuksia ja -velvollisuuksia ja toimia häiriötä tai vahinkoa aiheuttamatta.
Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan maakunnittain/alueittain jaoteltuna lauantaina 19.12. noin klo 8 osoitteessa www.mhy.fi (etusivulla) sekä mukana olevien metsänhoitoyhdistysten omilla sivuilla, jonne pääse etusivulla olevan yhdistys-valikon kautta. Sivujen päivittymisessä voi olla viivettä, joten aivan tarkkaa julkaisuaikaa emme voi luvata.

Rauhallista Joulunaikaa!

Toivottavat Mhy Auranmaan toimihenkilöt