Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme

Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme

Oma yhdistyksesi

Metsänhoitoyhdistys
Kanta-Häme

Vanajantie 10 B, 13110 Hämeenlinna
Puhelin 040 451 69 68
kantahame@mhy.fi

Puun hinnat yhdistyksen alueella

€/m3
58,04Mänty- tukki
57,63Kuusi- tukki
44,02Koivu- tukki
16,34Mänty- kuitu
18,98Kuusi- kuitu
16,38Koivu- kuitu
Esitetyt hinnat ovat toteutuneita keskimääräisiä hintoja. Hinnat vaihtelevat leimikoittain johtuen leimikkotekijöistä (myytävä puumäärä, korjuukelpoisuus, kesä/talvi, metsäkuljetusmatka, puun laatu ym. tekijät). Harvennushinnat on jaoteltu kahteen luokkaan, muut harvennukset - ensiharvennukset. Päätehakkuiden osalta hintavaihtelu eri ostajien kesken on varsin maltillista, tukkien osalta noin 2% ja kuitupuiden osalta 6%. Harvennuspuissa erot ovat jopa huomattavia eri ostajien tarjousten välillä, tukeillakin jopa 20% ja kuiduilla 20 - 30%. Ensiharvennuksilla erot ovat olleet vain noin 15% luokkaa.

Savotan puoti

Työkaluvyöpaketti

94,90

Facebook

Metsänomistajat

25.04.2017

Millainen on sun metsä? Virkistys- ja lepopaikka, harrastusten kohde, työpaikka, vai jotain ihan muuta? Ota kuva ja voita kopteri! Kilpailuun toivotaan erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kuvia omasta metsästä, metsäalan töistä ja elinkeinosta sekä luonnonläheisestä elämästä metsien ja maaseudun ympäröimänä. Osallistua voi kuka tahansa, lue ohjeet linkistä ja eikun kuvaamaan!

Metsänomistajalle

Liity jäseneksi

Blogissa:

Valtakirjaa ei pidä halveksia

Vaikka puukauppa on käynyt jo vuosia historiallisen tasaisesti, puukaupan luottamusta tukeneen ilmapiirin alla kuitenkin väreilee.

Ota yhteyttä meihin

Askarruttaako joku asia metsässäsi? Kaipaatko lisätietoa puukaupasta, metsän hoidosta tai metsäomaisuuden hallinnoimisesta? Jos haluat tietää lisää palveluistamme, ota reilusti yhteyttä!