Metsänhoitoyhdistysten valtuustovaalit 2020

Metsänhoitoyhdistys SatakuntaTietoa valtuustovaaleista

Asetu ehdoille vaaleissa

Vilkas toimintavuosi 2019 on vaihtunut metsänhoitoyhdistys Satakunnassa vaalivuodeksi 2020. Vaalit ovat aina tärkeä virstanpylväs meidän yhdistykselle. Silloin voidaan katsoa myös taaksepäin. Mitä on luvattu ja onko se pystytty tekemään. Onko jotakin jäänyt tekemättä? Mitä olisi voitu tehdä toisin tai paremmin? Onko meidän metsänhoitoyhdistys sellainen kuin me jäsenet sen haluamme olevan?

Nyt on se aika, kun voi vaikuttaa ja vieläpä helposti. Asetu ehdolle vaaleissa. Olet sitten etämetsänomistaja, yrittäjä, eläkeläinen, paikkakunnalla asuva, maa- ja metsätalousyrittäjä tai joku muu. Kaikkia teitä tarvitaan valtuustoon ja hallitukseen edustamaan metsänomistajia.

Koronavirus siirsi valtuuston kevätkokouksen myöhempään ajankohtaan. Samoin siirtyi myös vaalitoimikunnan valinta. Se ei kuitenkaan vielä vaikuta vaalin toteutukseen. Kokous pidetään, kun epidemia rauhoittuu. 

Harri Asmala
Hallituksen puheenjohtaja Mhy Satakunta

 

Vaalitoimikunta

Setälä Mikko           Harjavalta, puheenjohtaja
Rinne Mikko            Merikarvia, varapuheenjohtaja
Kesti Jaakko            Pori
Kuiko Kalle              Huittinen
Lähdekorpi Timo      Pori

 

Mhy Satakunnan äänioikeusrekisterin nähtävillä pitäminen

Metsänhoitoyhdistysten valtuustojen vaalit järjestetään postivaaleina 4.11.-25.11.2020. Äänioikeus on yhdistyksen jokaisella 1.1.2020 metsää omistaneella jäsenellä. Yhteisomistuksessa olevilla tiloilla on kuitenkin vain yksi yhteinen ääni.

Metsänomistaja, jolla on huomauttamista äänioikeusrekisteristä, on oikeutettu tekemään oikaisuvaatimuksen yhdistyksen vaalitoimikunnalle viimeistään 2.9.2020.

Metsänhoitoyhdistyksen 18 vuotta täyttänyt jäsen voi asettua ehdolle vaaleihin.

Ehdokashakemus toimitetaan vaalitoimikunnalle viimeistään 30.9.2020.

Mhy Satakunnan äänioikeusrekisteri on nähtävillä 12.8.-2.9. ma-pe klo 8.00-15.00 Porin toimistolla osoitteessa Yrjönkatu 2