Metsänhoitoyhdistysten valtuustovaalit 2020

Metsänhoitoyhdistys UusimaaEhdokas valtuustovaaleissa 2020

515

Veli-Pekka Hakatie

Ryhmäpäällikkö, Helsinki

1. Kerro itsestäsi.

Olen 37-vuotias metsänomistaja ja Mhy Uusimaan jäsen jo useamman vuoden ajalta. Olen kotoisin Orimattilasta, jossa myös metsäni sijaitsevat. Tällä hetkellä asun perheeni kanssa Helsingissä. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri sekä maatalous- ja metsätieteiden maisteri.

2. Minkälainen metsänomistaja olet? Mitä arvostat metsässäsi? Mitä metsä sinulle antaa?

Metsä merkitsee minulle monia eri asioita aina kannattavasta sijoituksesta retkeilyyn ja luontoon tutustumiseen yhdessä lasteni kanssa. Sukutilan metsissä myös metsänhoidon jatkuvuudella on minulle oma arvonsa. Teen itse mahdollisuuksien mukaan metsän raivaustöitä ja taimien istutusta, joiden koen edistävän niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointiani. Pidän tärkeänä metsänomistajan oikeuksia omaisuuden suojaan ja taloudellisesti kannattavaan metsänhoitoon.

3. Minkälainen metsänhoitoyhdistys on sinun mielestäsi vuonna 2025? Mitä asioita pidät tärkeinä metsänhoityhdistyksen toiminnassa?

Olen käyttänyt metsänhoitoyhdistyksen palveluita enimmäkseen hoitotöissä ja metsäsuunnitelman laadinnassa, joihin olenkin ollut erittäin tyytyväinen. Pidän tärkeänä, että metsänhoitoyhdistys kehittyy ajassa, tavoittaa tulevaisuuden metsänomistajat ja muuntautuu tarjoamaan palveluitaan yhdistyksen jäsenkunnan tarpeiden mukaisesti. Toivon, että vuonna 2025 Metsänhoitoyhdistys tarjoaa jokaiselle jäsenelleen monipuolisia mahdollisuuksia kehittää omaa metsäomaisuuttaan!