Metsänhoitoyhdistysten valtuustovaalit 2020

Metsänhoitoyhdistys Länsi-UusimaaEhdokas valtuustovaaleissa 2020

12

Päivi Putkonen-Hegazi

sihteeri, maanviljeliä, Vihti

1. Kerro itsestäsi.

Olen 57-vuotias sihteeri ja osa-aikainen maanviljelijä Vihtijärveltä, Vihdistä. Viljelen maatilaa ja käyn tilanpidon lisäksi palkkatyössä Nummelassa. Maa- ja metsätalouden työt tulevat minulle verenperintönä. Näiden asioiden merkitys elämässäni on huomattava.

2. Minkälainen metsänomistaja olet? Mitä arvostat metsässäsi? Mitä metsä sinulle antaa?

Metsäni pinta-ala ei ole suuren suuri, mutta minulle riittävä. Erityisesti nautin metsän raivaustyöstä, joka pitää hyvin kuntoakin yllä - ja nättiä tulee. Metsä antaa minulle myös mielenrauhaa, jatkuvuuden ja pysyvyyden tunnetta. Haluan myös osaltani kantaa vastuuta ympäristöasioista huolehtien mahdollisuuksieni mukaan metsän monimuotoisuudesta ja sen kestävyydestä - kuitenkin niin, että metsästä saadaan tuottoakin.

3. Minkälainen metsänhoitoyhdistys on sinun mielestäsi vuonna 2025? Mitä asioita pidät tärkeinä metsänhoitoyhdistyksen toiminnassa?

Metsänhoitoyhdistyksen tärkeimpänä tehtävänä pidän metsänomistajien edunvalvontaa sekä yhdistykseltä saatavia erinomaisia asiantuntijapalveluista aivan kaikille metsänomistajille metsäalueiden koosta riippumatta. Toiminnan painopisteiksi sopivat myös ympäristökysymykset, metsiemme monimuotoisuuden säilyttäminen ja ylläpitäminen sekä kestävä kehitys.