Metsänhoitoyhdistysten valtuustovaalit 2020

Metsänhoitoyhdistys Länsi-PohjaEhdokkaat valtuustovaaleissa 2020

NroLajittele laskevasti Nimi Ammatti Paikkakunta
2 Söderström, Veli-Matti Yrittäjä Tornio
3 Lampela, Mikko Talousasiantuntija Keminmaa
4 Heinonen, Pekka Metsänhoitaja Keminmaa
5 Uljua, Armi Nurmiasiantuntija Tornio
6 Kyngäs, Alpo Maataloustyöntekijä Tervola
7 Alamartimo, Marko Insinööri Tornio
8 Vaajoensuu, Matti Yrittäjä Tervola
9 Vaara, Jorma Yrittäjä Tervola
10 Kaartinen, Pekka Eläkeläinen Tornio
11 Leskinen, Tarja Erityisopettaja Simo
12 Marttila, Tuomo Yrittäjä Simo
13 Ylimartimo, Eero Maanviljelijä Tervola
14 Kärki, Heikki Metsätalousinsinööri Tornio
15 Puro, Juha Teknikko Kemi
16 Alatalo, Teemu Maanmittausinsinööri Keminmaa
17 Kuusela, Sakari Maanviljelijä Keminmaa
18 Aula, Jukka Metsänhoitaja Rovaniemi
19 Lampela, Eero Agrologi Tervola
20 Pyykkö, Pauli Yrittäjä Tornio

Metsänhoitoyhdistys Länsi-Pohjan alueelta valitaan 10 jäsentä uuden perustettavan metsänhoitoyhdistys Lapin valtuustoon toimikaudeksi 2021-2024. Valittavat tulevat päättämään uuden yhdistyksen toimintatavoista ja suuntalinjoista. He tulevat myös valitsemaan keskuudestaan hallituksen.

Valtuustokelpoisuudelle ei ole yläikärjaa. Hallitukseen sen sijaan on mahdollista päästä, mikäli ennen hallituskauden alkua ei ole täyttänyt 68 vuotta. Hallitus tulee vastaamaan operatiivisesta toiminnasta.

Uudessa perustettvassa metsänhoitoyhdistys Lapissa tulevat olemaan edustettuina nykyisistä metsänhoitoyhdistyksistä: Länsi-Pohja, Länsi-Raja, Ranua, Ylitornio ja Ylä-Lappi. Tulet siis valtuutettuna päättämään metsäasioista, jotka koskettavat suurta osaa yksityisiä metsänomistajia Lapin alueella. 

Äänioikeutettuja vaaleissa ovat kaikki 1.1.2020 metsää omistaneet mhy:n jäsenet, mikäli ovat säilyttäneet jäsenyytensä edelleenkin. Yhteisomistuksessa olevilla tiloilla on kuitenkin vain yksi ääni käytettävänä. Äänioikeusrekisteri on nähtävillä arkisin klo. 08-09 Tornion toimistolla. Ilmoita tulostasi etukäteen, niin pääset tarkastamaan rekisteristä äänioikeutesi myös Simon ja Tervolan toimistoilla ja muinakin kellonaikoina, kuin mitä edellä on mainittu. Äänioikeutesi voit tarkastaa 2.9 asti. Sen jälkeen tehtyjä oikaisupyyntöjä ei käsitellä.

Muista, että ehdokasasettelu on jo alkanut. Tahdotko sinä olla päättäjä seuravat neljä vuotta? Asetu ehdolle, ilmoittautumaan pääset kotisivuillamme tai ottamalla yhteyttä toimihenkilöihimme.