Metsänhoitoyhdistysten valtuustovaalit 2020

Metsänhoitoyhdistys LakeusEhdokas valtuustovaaleissa 2020

40

Antti Kurikka

Maatalousyrittäjä, Kurikka

1. Kerro itsestäsi.

Olen kurikkalainen, myyntialan taustat omaava maa- ja metsätalousyrittäjä. Sukutila on ollut omistuksessani vuodesta 1998 lähtien. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi aikuista poikaa.

2. Minkälainen metsänomistaja olet? Mitä arvostat metsässäsi? Mitä metsä sinulle antaa?

Metsänomistus antaa minulle henkistä, fyysistä ja taloudellista hyvinvointia. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkevat käsi-kädessä itse tehtyjen metsänhoitotöiden myötä - on hienoa nähdä oman käden jälki metsässä. Taloudelliseen toimintaan liittyvää kalustoa on hankittu viime vuosina ja harvennushakkuut hoidan nykyisin itse. Tarkoituksenani on siirtää metsät tulevaisuudessa hyvin hoidettuina seuraavalle sukupolvelle.

3. Minkälainen metsänhoitoyhdistys on sinun mielestäsi vuonna 2025? Mitä asioita pidät tärkeinä metsänhoityhdistyksen toiminnassa?

Vahva alueellinen vaikuttaja, joka tarjoaa ammattitaitoisia palveluita lähellä asiakasta. Tärkeimpiä tehtäviä ovat neuvontapalvelut sekä metsänhoitotöiden toteutus ja metsänomistajille tarjottavat puukauppapalvelut (kilpailutus) valtakirjoilla. Asiakkaita lähellä oleva konttoriverkosto.