Uusia jäsenetuja

30.4.2020

MTK- ja mhy-jäsenten uudet valtakunnalliset edut ovat olleet voimassa helmikuusta 2020 lähtien. Neuvottelemme koko ajan uusia jäsenetusopimuksia hyödyntämällä maatalousyrittäjä- ja metsänomistajajäsentemme määrää ja ostovoimaa. MTK-liittojen ja mhy:den alueelliset edut sekä vakuutus-, neuvonta- ja lakipalvelut säilyvät ennallaan.

MTK- ja mhy-jäsenenä saat alennuksia mm. henkilö- ja pakettiautoista, renkaista, rakennustarvikkeista, työkaluista, koneista ja huonekaluista. Alennukset vaihtelevat tuotteesta ja sopimuksesta riippuen. Jäsenedut edellyttävät aina maksettua jäsenmaksua.

Miten saan edut käyttööni?

Jäsenen kannalta jäsenetujen käyttö säilyy ennallaan. Mtkhankinnat.fi-sivujen kautta yritystiliä avattaessa tarkistamme aina ensin jäsentiedot. Vaihtoehtoisesti liikkeessä asioitaessa tuotteen myyjä tarkistaa henkilön MTK- tai mhy-jäsenyyden. Maksamalla jäsenmaksusi ovat uudet jäsenedutkin ulottuvillasi. 

Uusilla jäseneduilla haluamme tukea jäsentemme yritystoimintaa ja elinkeinoa. Siksi useimmissa jäseneduissa vaaditaan Y-tunnus jäsenyyden lisäksi.

Vakuutus-, neuvonta- ja lakipalvelut

MTK:n vakuutus-, neuvonta- ja lakipalvelut löytyvät MTK:n nettisivuilta mtk.fi/jasenpalvelut.
Mm. LähiTapiolan vakuutusedut säilyvät ennallaan.

LähiTapiola myöntää  tuntuvia etuja omaisuusvakuutuksista. Lisäksi LähiTapiola tarjoaa mielenkiintoisia sijoitusvaihtoehtoja, jotta esim. metsä voi jatkaa kasvuaan myös päätehakkuun jälkeen.

Käytössäsi ovat Suomen parhaimmat lakiasiantuntijat maa- ja metsätalouden aloilla. Lakimiehet antavat monipuolista jäsenten yritystoimintaan liittyvää opastusta ja neuvontaa.

Katso jäsenedut www.mtkhankinnat.fi