Tule tutustumaan metsänhoitoyhdistyksen palveluihin Metsänomistaja-viikolla 14.–19.9.

08.9.2015

Metsänhoitoyhdistykset toivottavat metsänomistajat ja tiedotusvälineiden edustajat tervetulleeksi Metsänomistaja-viikon tapahtumiin. Viikon aikana järjestettävissä tilaisuuksissa esitellään yhdistyksen monipuolista palvelutarjontaa.

Uudet biotalousinvestoinnit haastavat metsätalouden toimijat tehokkaaseen yhteistyöhön, jotta laadukasta puuraaka-ainetta saadaan markkinoille. Metsänhoitoyhdistys tarjoaa neuvoja, vinkkejä ja opastusta metsänhoitoon ja puukauppaan, metsänomistajan ja biotalouden parhaaksi.

Metsänomistaja-viikolla halutaan muistuttaa metsänomistajia siitä, että Metsänhoitoyhdistys on olemassa jäseniään varten. Metsänhoitoyhdistykset ovat metsänomistajien omia yhdistyksiä.

Metsänomistaja-viikkoa vietetään kaikissa metsänhoitoyhdistyksissä 14.–19.9. Yhdistykset järjestävät erilaisia työnäytöksiä, iltamia, keskustelutilaisuuksia, avoimia ovia ja paljon muuta mielenkiintoista.

Viikko avataan tänä vuonna Raision Huvilinnussa perjantaina 11.9. klo 19 alkaen järjestettävillä Metsänomistajien ja Maataloustuottajien iltamilla, joissa pääpuhujana on eduskunnan puhemies Maria Lohela. Metsäpolitiikan kiemuroista kertoo elinkeinopäällikkö Marko Mäki-Hakola MTK:sta.

Poimintoja viikon tapahtumista:

11.–12.9. Naisten metsäpäivät Rokualla Vaalassa. Esittelyssä mm. kiinteistönvälitys- ja sukupolvenvaihdospalvelut, puukauppapalvelut, sieninäyttely, metsätaitorata ja paljon muuta.

Tiistai 15.9. klo 17 Sieniretki Kankaanpäässä

Torstai 17.9. klo 18–20 Keski-Suomen metsäilta Petäjävedellä. Teemana biotalous ja puhumassa Mikko Tiirola ja Mauri Pekkarinen.

Lauantai 19.9. klo 10 – 15 Koko perheen metsäpäivä Leppävirralla. Maastotyönäytöksiä, metsäkonesimulaattori ja lapsille poniratsastusta.

 

Kaikki Metsänomistaja-viikon tapahtumat löydät tapahtumakalenterista osoitteesta www.mhy.fi/tapahtumat