Metsänomistajaviikot 12.-24.9. Metsänhoitoyhdistyksissä kautta maan

09.9.2016

Metsänhoitoyhdistyksissä vietetään jälleen Metsänomistajaviikkoja. Tervetuloa mukaan tapahtumiin!

Metsänhoitoyhdistyksen valtuustovaalit järjestetään marraskuussa ja vaalien ehdokasasettelu on käynnissä. Metsänomistajaviikkojen tapahtumissa voi ilmoittautua ehdolle ja tavata yhdistyksen hallinnossa jo mukana olevia.

Kaikki metsänomistajaviikkojen aikana metsätila-arvion tai metsäsuunnitelman tilanneet osallistuvat huipputehokkaan Husqvarna-raivaussahan arvontaan

Metsänomistaja-viikoilla halutaan muistuttaa metsänomistajia siitä, että Metsänhoitoyhdistys on olemassa jäseniään varten. Metsänhoitoyhdistykset ovat metsänomistajien omia yhdistyksiä. Metsähoitoyhdistyksen jäsenenä et ole esimerkiksi puukaupassa sidoksissa yhteen puunostajaan, koska yhdistyksesi etsii sinulle aina parhaan puukauppakumppanin.

Metsänomistaja-viikkoja vietetään kaikissa metsänhoitoyhdistyksissä 12.-24.9. Yhdistykset järjestävät erilaisia työnäytöksiä, iltamia, keskustelutilaisuuksia, avoimia ovia ja paljon muuta mielenkiintoista.

Viikot avataan tänä vuonna lauantaina 10.9. Pieksämäen Veturitalleilla Metsätori -tapahtumassa, jossa on mukana laajalti metsäalan toimijoita. Metsätorilla iloitaan lisääntyneestä puunkäytöstä ja metsänomistajien hyvistä näkymistä. Metsätorin pääjärjestäjänä on Mhy Kangasniemi-Pieksämäki.

Kaikki tapahtumat ja lisätiedot: www.mhy.fi/tapahtumat