Metsänhoitoyhdistysten valtuustovaalit lähestyvät - äänioikeusrekisterit nähtävillä toimistoilla

12.8.2020

Metsänhoitoyhdistyksen valtuustovaalit järjestetään  4.11.-25.11.2020. Äänioikeus on yhdistyksen jokaisella 1.1.2020 metsää omistaneella jäsenellä. Yhteisomistuksessa olevilla tiloilla on kuitenkin vain yksi yhteinen ääni. 

Metsänhoitoyhdistysten äänioikeusrekisterit ovat nähtävillä 12.8.-2.9. 

 

Metsänomistaja voi halutessaan käydä tarkistamassa äänioikeutensa omassa metsänhoitoyhdistyksessään. Metsänomistaja, jolla on huomauttamista äänioikeusrekisteristä, on oikeutettu tekemään oikaisuvaatimuksen yhdistyksen vaalitoimikunnalle viimeistään 2.9.2020. Tarkemmat tiedot oman yhdistyksesi äänioikeusrekisterin nähtävillä pitämisestä näet yhdistyksen vaalisivuilta >> tai ottamalla yhteyttä yhdistykseen. Yhteystiedot löydät täältä >>

 

Ehdokasasettelu on käynnissä

 

Metsänhoitoyhdistyksen 18 vuotta täyttänyt jäsen voi asettua ehdolle vaaleihin. Ehdokashakemus toimitetaan oman metsänhoitoyhdistyksen vaalitoimikunnalle viimeistään 30.9.2020.  Voit asettua ehdolle helpoiten valtuusvaalien kotisivuilla>>

 

Ehdokashakemuksia on jaossa myös yhdistysten toimistoilla. Mikäli palautat hakemuksen postitse, huomaa että sen pitää olla perillä 30.9.

 

Jäsenet ovat metsänhoitoyhdistysten tärkein voimavara. Päätöksentekoon tarvitaan monenlaisia metsänomistajia. Valtuutettuna edustat kaikkia mhy:n jäseniä, lähde ehdolle.

 

Lisätietoja valtuustovaaleista saa metsänhoitoyhdistyksestä ja internetistä  www.mhy.fi/vaalit