Metsänhoitoyhdistysten Palvelu Oy:n toimitusjohtajaksi nimitetty Harri Huupponen

Valtakunnallinen

Metsätalousinsinööri Harri Huupponen on nimitetty Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2024 alkaen. Huupponen on toiminut MHYP:n kehittämispäällikkönä vuodesta 2020 alkaen vastaten osaltaan mm. Metsänhoitoyhdistysketjun suurasiakkuuskonseptista, laadusta, hiilensidontamarkkinasta ja järjestelmäkehityksestä. Lisäksi Huupponen on toiminut vuodesta 2020 Metsätilat.fi-välitysketjun toimitusjohtajana vastuunaan mm. ketjun uuden välitysportaalin kehittäminen, valtakunnallinen markkinointi ja compliance-toiminnot.

Harri Huupposella on pitkäaikainen käytännön kokemus koko metsänhoitoyhdistysketjun toiminnasta. Hän on työskennellyt Mhy-kentässä eri rooleissa metsurista johto- ja asiantuntijatehtäviin. Hän astui ketjun palvelukseen vuonna 1993. Koulutukseltaan Huupponen on metsätalousinsinööri AMK, LKV, AKA (maa- ja metsätalous) ja HHJ.

”Mhy-ketju on merkittävä, ketterästi kehittyvä ja vankka maaseudun toimija, joka toimii metsänomistajien parhaaksi uudistuvalla palvelurepertuaarilla. Kehitystä jatketaan varmoin askelin tiivistämällä yhteistyötä ja varmistamalla monikanavaiset, laadukkaat palvelut ja hyvä asiakaskokemus. Se onnistuu, sillä meillä on todella ammattitaitoinen ja motivoitunut lähes tuhannen toimihenkilön orkesteri. Olen ollut Mhy-kentässä metsänhoitomaksun aikaan töissä ja silloin metsänhoitoyhdistyksistä oltiin ärhäkästi jotain mieltä. Tulemme tekemään yhdessä kentän porukan kanssa töitä sen eteen, että meistä ollaan jatkossakin vahvasti jotain mieltä – positiivista mieltä. Emme ole hajuton ja mauton seuraaja vaan aktiivinen toimija ”, Harri Huupponen toteaa ketjun tulevaisuudesta.  

Toimitusjohtajan valinnasta päätti 23.8.2023 MHYP Oy:n hallitus. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Jouni Tiainen vastaa yhtiön toiminnasta tilikauden 2023 loppuun saakka ja jää pois yhtiön palveluksesta maaliskuussa 2024.  

MHYP Oy on metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n omistama palveluyhtiö, jonka pääasiallinen tehtävä on tuottaa keskusyhteisöpalveluja omistajilleen. MHYP Oy:ssä työskentelee 25 asiantuntijaa erilaisissa kehittämis-, taloushallinto- ja markkinointitehtävissä.

Ajankohtaista

 1. Mitä uutta metka - metsätalouden kannustejärjestelmä tuo mukanaan?

  Mitä uutta metka - metsätalouden kannustejärjestelmä tuo mukanaan?

  Valtakunnallinen

  Uusi metsätalouden kannustejärjestelmä, eli metka, astuu voimaan 1.1.2024. Väistyvän yksityismetsätalouden Kemera-tuen hakemuksien vastaanotto päättyi 1.10.2023.

  Lue lisää
 2. Vuoden 2023 Metsämarssi sai ihmiset liikkeelle – ”Metsä vetää edelleen puoleensa”

  Vuoden 2023 Metsämarssi sai ihmiset liikkeelle – ”Metsä vetää edelleen puoleensa”

  Valtakunnallinen

  Metsämarssia vietettiin ympäri Suomea viikolla 37. Viikon aikana tuotiin esille erityisesti metsänomistajien roolia suomalaisessa yhteiskunnassa. Tapahtumaa vietettiin kattavasti sähköisissä kanavissa ja paikallistapahtumissa.

 3. MetsäRokkaa 2024

  Metsä rokkaa Juvalla heinäkuussa 2024

  Valtakunnallinen

  Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo järjestää Metsä Rokkaa -tapahtuman kuuden vuoden tauon jälkeen lauantaina 6.7.2024 Juva Campingilla. Aiemmat tapahtumat on järjestetty vuosina 2008, 2012, 2015 ja 2018.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset