Metsäala kuuluu yhdessä radiokanavilla – kiitoksia metsänomistajille ja metsäammattilaisille

30.5.2022

Metsänhoitoyhdistykset ovat mukana yhteistyössä Metsämiesten Säätiön kanssa toteutettavassa radiokampanjassa, jonka tavoitteena on kiittää metsänomistajia ja metsäalan ammattilaisia hyvästä työstä Suomen metsissä.

Metsäalan kymmenen toimijaa Metsämiesten Säätiön yhteistyössä kanssa toteuttavat radiokampanjan, jonka tavoitteena on kiittää metsänomistajia ja metsäalan ammattilaisia hyvästä työstä Suomen metsissä. Suomessa käydään voimakasta metsäkeskustelua, jossa metsänomistajat ja metsäammattilaiset ovat osallisina. Keskusteluun keskeisimpiä syitä ovat Taloustutkimuksen ”Miten metsäammattilaiset kokevat julkisen metsäkeskustelun” tutkimustulosten mukaan metsien yleinen tärkeys, tunnesyyt metsien taloudellisen hyödyntämisen vastustuksessa ja suomalaisten vahva metsäsuhde. 

Radiomainonnassa ovat mukana Koneyrittäjät, METO - Metsäalan Asiantuntijat, METO - Metsäalan yrittäjät, Metsä Group, Metsäkoulutus ry, Metsänhoitoyhdistykset, Sahateollisuus ry, Stora Enso, Teollisuusliitto, UPM ja Metsämiesten Säätiö. 

Metsä kuuluu radiokanavilla kautta Suomen viikoilla 22–23 ja 25–26. Kampanja tavoittaa noin 75 prosenttia yli 25-vuotiaista kuulijoista.  Kampanjan viestit ja kiitokset tuovat alan merkitystä ja tekijöitä tutummaksi.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
Jouni Tiainen, toimitusjohtaja Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy
puh. 0400 158 369
Sähköposti: jouni.tiainen@mhy.fi

Veikko Iittainen, Metsämiesten Säätiön kehityspäällikkö 
puh. 040 631 4771