Juha Hendunen Mhy Päijät-Hämeestä palkittiin Metsäsäätiön Vuoden kerääjänä

29.10.2021

Suomen Metsäsäätiö palkitsi Metsäpäivillä joukon metsäammattilaisia ansiokkaasta työstä suomalaisen metsäelinkeinon hyväksi. Palkitut henkilöt ja tahot ovat tehneet vuoden aikana erityisen ansiokasta työtä Metsäsäätiölle lahjoitettavien menekinedistämismaksujen keräämisessä.

Suomen Metsäsäätiön vuoden 2021 huomionosoitusten saajat ovat: Juha Hendunen (Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme), Seppo Immonen (Stora Enso), Antti Karttunen (Metsä Group), Päivi Keski-Heikkilä (Keitele Group) ja Kari Mäkelä (UPM). Tiimipalkinnot menivät Metsä Groupin Lohjan hankintapiirille ja Lappeenrantaan sekä UPM:n metsäasiakasyksikölle että Stora Enson ostotiimille. Metsäsäätiö onnittelee tätä huippujoukkoa ja kiittää heitä aktiivisuudestaan.

”Porukallahan tätä työtä on tehty alusta asti. Ilman näitä ihmisiä ja heidän positiivista esimerkkiään ei olisi Metsäsäätiötä. Toimintamme perustuu joka päivä siihen, että puukauppojen yhteydessä laitetaan rasti ruutuun”, jatkoi Metsäsäätiön toimitusjohtaja Erno Järvinen.

Vuosittain metsänomistajien ja puuta ostavien yhtiöiden lahjoittamilla varoilla mahdollistetaan monta pientä ja isompaakin metsäelinkeinon elinvoimaisuutta tukevaa projektia. Yhdessä kerättyjä apurahoja kertyy jaettavaksi vuodessa noin 1,5 miljoonaa euroa.

Palkintoina jaettiin helsinkiläisen taiteilija Vappu Johanssonin grafiikkateoksia. Johanssonin palkintoteoksissa näkyy suomalainen havumetsä ja sen erilaiset sääilmiöt eri vuodenaikoina