Esitä metsänhoitoyhdistystä Vuoden kympiksi

19.8.2016

Esitä Vuoden 2016 Kymppiä!

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysten uusi tunnustus, joka myönnetään ensimmäisen kerran tänä vuonna. Kympiksi valitaan joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi. Vuonna 2016 Vuoden Kympiksi valitaan metsänhoitoyhdistys. MTK valitsi tämän vanhan metsätyöjohtajan nimityksen tunnustuksen nimeksi kunnioituksena suomalaista metsätaloutta kohtaan.

Metsänomistajalla, metsänhoitoyhdistyksen tai MTK:n edustajalla on mahdollisuus esittää metsänhoitoyhdistystä Vuoden 2016 Kympiksi tiistaihin 20.9.2016 mennessä. Lomake esityksen tekemistä varten löytyy täältä >>.
Esityksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen: MTK, PL 510, 00101 Helsinki; kuoreen merkintä ”Vuoden Kymppi”. Muistathan laittaa esitykseen myös omat yhteystietosi mahdollisia täydennyspyyntöjä varten.

Perustelut Vuoden Kympiksi ovat vapaamuotoiset, mutta valinnassa korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös metsänhoitoyhdistyksen saama asiakaspalaute.MTK:n metsäjohtokunta valitsee ”Vuoden Kympin” ja valinta julkistetaan ja tunnustus luovutetaan 27.10. pidettävässä metsävaltuuskunnan varsinaisessa kokouksessa.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä:
Lasse Lahtinen, kilpailukoordinaattori, +358 40 170 6822, lasse.lahtinen@mtk.fi
Esitä omasta mielestäsi parasta metsänhoitoyhdistystä Vuoden 2016 Kympiksi!