Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden Kympiksi!

16.8.2021

Keneltä olet saanut loistavaa palvelua metsäasioissa? Kuka olisi Vuoden Kymppi -tunnustuksen arvoinen metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi? Ehdota palkittavaa.

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysten tunnustus, joka myönnetään tänä vuonna kuudennen kerran. Tänä vuonna Vuoden Kympiksi valitaan metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi.

Metsänomistajilla ja metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n edustajilla on mahdollisuus ehdottaa mielestään ansioitunutta metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden Kympiksi nettilomakkeella, jonka pääsee täyttämään TÄÄLTÄ. Ehdotus on tehtävä viimeistään sunnuntaina 19.09.2021.

Perustelut Vuoden Kympiksi valitsemiselle ovat vapaamuotoiset, mutta tunnustusta myönnettäessä korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös saatu asiakaspalaute. Laitathan ehdotukseesi mukaan omat yhteystietosi mahdollisia lisätietoja varten.

Vuoden Kympin valitsee tehtyjen ehdotusten perusteella MTK:n metsäjohtokunta. Voittaja julkistetaan ja palkitaan 10.11.2021 pidettävässä metsävaltuuskunnan kokouksessa.

 

Aiemmin palkituiksi ovat tulleet Mhy Kymenlaakso (2016), kenttäpäällikkö Arto Kosunen Mhy Pohjois-Savosta (2017), Mhy Österbotten (2018), toiminnanjohtaja Annakaisa Heikkonen Mhy Ylä-Lapista (2019) ja Mhy Savotta (2020).

>> Ehdotuslomake

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä kilpailukoordinaattorina toimivaan Juho Ikoseen (+358 50 5674103, juho.ikonen@mtk.fi).