Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden Kympiksi!

12.8.2019

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysten tunnustus metsänomistajien hyväksi tehdystä arvokkaasta työstä, joka myönnetään tänä vuonna neljännen kerran.

Vuoden Kympiksi valitaan joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi. Tänä vuonna Vuoden Kympiksi valitaan metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi.

Metsänomistajilla sekä metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n edustajilla on mahdollisuus ehdottaa mielestään ansioitunutta metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden Kympiksi lomakkeella, jonka pääsee täyttämään osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/916764DF3680F0E3

Perustelut Vuoden Kympiksi valitsemiselle ovat vapaamuotoiset, mutta tunnustusta myönnettäessä korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös saatu asiakaspalaute.

Ehdotus on tehtävä viimeistään sunnuntaina 15.9.2019.

Laitathan ehdotukseesi mukaan omat yhteystietosi mahdollisia lisätietoja varten.

Vuoden Kympin valitsee tehtyjen ehdotusten perusteella MTK:n metsäjohtokunta. Voittaja julkistetaan ja palkitaan 30.10.2019 pidettävässä metsävaltuuskunnan kokouksessa.

Aiemmin palkituiksi ovat tulleet Mhy Kymenlaakso (vuonna 2016), kenttäpäällikkö Arto Kosunen Mhy Pohjois-Savosta (vuonna 2017) ja Mhy Österbotten (vuonna 2018).

 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä kilpailukoordinaattorina toimivaan Anna-Rosa Asikaiseen (+358 40 920 9858, anna-rosa.asikainen@mtk.fi).