Metsänhoitoyhdistyksen jäsenyys kannattaa!

09.2.2018

Metsänhoitoyhdistys on aidosti metsänomistajien puolella. Jäsenenä pääset vaikuttamaan ja päättämään millä tavalla oma yhdistyksesi palvelee sinua metsäasioissa. Metsänomistajaketju rakentuu jäsenistä, joita paikallisesti palvelee alueella toimiva metsänhoitoyhdistys. Ketjuna haluamme olla vahva paikallinen toimija ja vaikuttaja. Tärkein osa ketjun vahvuutta on kattava jäsenmäärä.

Oman metsänhoitoyhdistyksesi kautta saat erilaiset palvelukokonaisuudet luotettavasti ja helposti.

Jäsenenä saat Metsänomistajat -ketjun jäsenetujen lisäksi mm.:
*Jäsenmaksustasi merkittävän hyödyn käyttämällä jäsenetuhintaisia palvelujamme -> eri palveluissa edun arvo 50-150 €/hehtaari.
*PEFC metsäsertifioinnin -> vuosi vuodelta tärkeämpää. Esimerkiksi puuta myydessä edellytetään, että suurin osa puusta pitää tulla sertifioiduista metsistä. Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä olet automaattisesti mukana ryhmäsertifioinnissa, edun arvo on noin 50 €/5 vuotta.
*Jäsenlehden 2 krt/vuosi ja jäsentiedotteita ja Maaseudun tulevaisuuden metsänumerot -> arvo noin 30-40€/v.
*Maksuttoman metsäkäynnin uudelle metsänomistajalle
*Kännykkään ja/tai tablettiin Metsäselaimen: koko Suomen kartat tilarajoineen + ilmakuvat + oma metsäsuunnitelma, arvo n. 50€/v.
*Maksutonta neuvontaa ja koulutusta, kursseja, maastoretkiä ja tapahtumia sekä metsätaitokilpailuja -> arvo noin 20-100 €/kerta. Lisäksi vuosittain jäsenhintainen metsämatka ulkomaille.
*Oman metsäasiantuntijan
*Parhaat puukaupalliset palvelut
*Laadukkaat metsänhoitopalvelut -> esim. eri palveluissa edun arvo 50-150 €/hehtaari.
*Erikoisosaajiemme asiantuntemuksen, kuten metsäsuunnittelu, -arviot, metsätiet, -ojat
*Metsäomaisuuden hoitosopimuksen
*Kaikki metsänomistajaketjun palvelut -> mm. jäsennumerolla MTK-reppuun eli extranet ym. sekä koko edunvalvonta kannolta Brysseliin, jonka arvoa ei voi rahalla edes mitata.

Esimerkiksi jäsenetuja hinnastossa: Puunmyyntisuunnitelman laatiminen, metsänkäyttöilmoitus ja metsätaimet  jäsenalennus –25 %, puukaupan toimeksianto eli valtakirjakauppa jäsenalennus  –10 %.

Metsänhoitoyhdistyksen valtuusto ja hallitus on päättänyt vuoden 2018 jäsenmaksuksi 95 euroa. Maksu kannetaan kaikilta 1.1.2018 metsänomistajajäseninä olevilta. Perikunnan, yhtymän tai yhteismetsän osakkaana tai perheenjäsenenä sinulla on lisäksi mahdollisuus hakea yhteisomistajajäsenyyttä hintaan 30 euroa. Yhteisomistajajäsenenä saat oman jäsenkortin ja pääset nauttimaan metsänomistajaketjun jäseneduista. Lisätietoa painamalla tästä .

Haluamme tarjota sinulle jäsenenä osaamisemme ja asiantuntemuksemme. Toimimme sinun puolellasi ja metsäsi parhaaksi.

Teemme metsänomistajan eteen enemmän!