Mari Kesseli, Mäntsälän uusi metsäasiantuntija

23.4.2021

Tervehdys metsänomistaja!

Olen Mari Kesseli ja aloitan 3.5.2021 uutena metsäasiantuntijana Lauri Lappalaisen seuraajana. Toimialueeseeni kuuluvat Mäntsälän Hautjärvi, Levanto, Numminen, Saari, Kirkonkylä ja Kauklampi sekä Pukkilan Savijoki ja Torpinkylä. Olen kotoisin Riihimäeltä, joten Uudenmaan seudut ovat minulle osiltaan tuttuja.

Metsätalousinsinöörin koulun olen käynyt Evolla ja metsäalan työkokemusta kartutin naapuriyhdistyksessä Kanta-Hämeessä. Metsäalan työkokemusta löytyy niin perinteisistä metsätöistä että asiantuntijan tehtävistä harjoittelijana sekä metsäsuunnittelijana. Liikunta ja luonto ovat aina olleet osa elämääni ja on hienoa saada se myös osaksi tulevaa työtäni. Liikunta ja kaikki harrastukseni ovat olleet aina hyvin monipuolisia, mutta taekwondon parissa olen viihtynyt pienestä pitäen aina tähän päivään saakka.

Pidän metsänomistajien etua hyvin tärkeänä ja minusta on hienoa päästä toimimaan sen hyväksi. Kuuntelen mielelläni kaikki metsänomistajan toiveet ja tavoitteet. Kevään aikana olisikin hyvä pohtia, olisiko ilmaiselle tilakäynnille tarvetta. Varataan yhdessä aikaa tilakäynnille ja mennään nauttimaan keväisestä luonnosta.

Ystävällisin terveisin,
Mari Kesseli
metsäasiantuntija
0400 207 850
mari.kesseli(at)mhy.fi