EU:n tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018

29.5.2018

Hyvä asiakkaamme,

Koko EU-aluetta koskeva uusi tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018. Uusi EU:n tietosuoja-asetus tuo mukanaan uusia velvoitteita henkilötietoja käsitteleville yrityksille ja yhteisöille sekä toisaalta laajempia oikeuksia henkilöille, joiden henkilötietoja käsitellään. Muutos ei vaadi sinulta erityisiä toimenpiteitä.

Kunnioitamme jäsentemme ja asiakkaidemme yksityisyydensuojaa ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Rekisteriimme kerättävät tiedot syntyvät jäsen- ja asiakkuussuhteen kautta.

Uudessa rekisteriselosteessamme kerromme lainsäädännön edellyttämällä tavalla henkilötietojen käsittelyperiaatteistamme. Rekisteriselosteemme löytyy ylävalikon "Tietoa meista" -kohdasta sekä painamalla seuraavaa osoitetta: www.mhy.fi/uusimaa/tietoa-meista/rekisteriseloste

Kun kehitämme palveluitamme tai lainsäädännössä tapahtuu muutoksia, käytäntömme voivat muuttua. Päivitämme tietosuojalausekkeemme tietoja henkilötietojesi käsittelystä, jotta saisit aina ajantasaisen ja kattavan kuvan toimintatavoistamme.