Polvelta toiselle -sukupolvenvaihdosmessut

26.01.2019 -
09:00 - 15:00
Sibeliustalo, Ankkurikatu 7
Lahti

Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa sukupolven- ja omistajanvaihdoksista Lahden Sibeliustalolle lauantaina 26.1.2019. Messujen aiheina ovat muun muassa omistusmuodot, verotus ja rahoitus. Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä puhuu tilaisuuden alussa. 

Luentojen ja infojen lisäksi tilaisuudessa on noin 20 näytteilleasettajaa, joilta saa apua ja palveluja. Tarkemman ohjelman sekä kaikki messuilla mukana olevat näytteilleasettajat löydät "Polvelta toiselle"- pdf-tiedostosta sivun oikeasta yläkulmasta.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin luopujat, jatkajat kuin myös muut aiheesta kiinnostuneet. Kannattaa siis ottaa jatkava sukupolvi mukaan! Tapahtumaan on vapaa pääsy ja Sibeliustalon vieressä on runsaasti parkkipaikkoja, jotka ovat viikonloppuisin maksuttomia. 

Voit nopeuttaa ilmoittautumistasi paikan päällä täyttämällä yhteystietosi etukäteen verkossa (Metsäkeskuksen sivuilla, alla on sivulle linkki) 25.1. mennessä. Ilmoita samalla kaikki mukanasi tulevat henkilöt. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua myös tapahtumapäivänä tilaisuuteen saavuttaessa. Kaikki ilmoittautuneet saavat kahvilipukkeen. Paikanpäällä on myös mahdollisuus ostaa lounas Sibeliustalon ravintolasta. 

Polvelta toiselle- messut järjestävät yhteistyössä Suomen metsäkeskus ja Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme.

Tervetuloa!

Linkki tapahtuman ilmoittautumiseen

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Uusimaa

Osuustie 1 B, 04600 MÄNTSÄLÄ
Puhelin 019-687 4333
uusimaa@mhy.fi