Metsänomistajat-risteily, täynnä

08.10.2019 -
13:45 - 21:00
Eckerö Line m/s Finlandia
Lähtö: Helsinki, Länsisatama T2, Tyynenmerenkatu 14

Metsänomistajat-risteily ti 8.10.2019             

Lähde viettämään kanssamme metsäiltaa ja virkistäytymään risteilyllä!

Risteily on täynnä. Emme voi ottaa enää ilmoittautumisia vastaan.

Eckerö Line m/s Finlandia metsänomistajat-risteilyMiniristeilyllä illan aiheina ajankohtaiset metsäasiat. Iltaamme isännöi Mikko Tiirola, MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja. Mikko puhuu hiilen sidontaan liittyvistä kysymyksistä ja päivittää tietosi metsäpolitiikan ajankohtaisista aiheista.               

Keski-Euroopassa hyönteistuhot ovat sekoittaneet puumarkkinoita. Mitkä tekijät vaikuttavat nyt puun kysyntää ja hintaan kotimaassa? MTK:n metsäjohtaja Juha Hakkarainen puhuu puumarkkinoihin vaikuttavista tekijöistä.

Saamme myös tilaisuuden päästä kuulemaan Suomen Metsäsäätiön uutta toimitusjohtajaa Erno Järvistä. Ernon aiheena: ”Puupohjaisilla tuotteilla on lupaava tulevaisuus. Onko metsäelinkeinolla lupa kukoistaa? Mitä kaikkea Suomen Metsäsäätiön menekinedistämismaksulla tehdään?”

Messupisteillä voit keskustella asiantuntijoiden kanssa metsään liittyvistä kysymyksissä. Paikalla Metsänhoitoyhdistyksen, MTK:n, Maanomistajien Arviointikeskuksen, LähiTapiolan ja Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan asiantuntijat.

Laivamme on Suomen lipun alla liikennöivän Eckerö Line m/s Finlandia. Käytössämme on laivan kokouskansi, jossa metsäisiä luentoja ja messupisteet. Matkan aluksi kahvitarjoilu ja illalla käymme nauttimassa päivällistä Buffet Eckerössä. Laivalla myös mahdollisuus tehdä ostoksia ja virkistäytyä bändiä kuunnellen. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Kaikkien osallistujien kesken arvomme päivän päätteeksi 4kpl Eckerö Linen risteilylahjakortteja. Lahjakortti sisältää 2 hengen Päivä Tallinnassa -risteilyn m/s Finlandialla.

Risteilyn hinta metsänhoitoyhdistysten jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen on 30 €/henkilö (sisältäen arvonlisäveron). Ei-jäsenille hinta on 50 €/henkilö (sisältäen arvonlisäveron).

Sitovat ilmoittautumiset ma 9.9.2019 mennessä. Laskutamme matkalipun etukäteen. 

Risteilyn hintaan sisältyy: metsäinen ohjelma, kahvitarjoilu kokoustiloissa matkan aluksi, herkullinen Buffet Eckerö ruokajuomineen, matkatavaroiden säilytys yhteishytissä ja laivalippu.

Ohjelma:

Klo
13.45        Laivalippujen jakopiste avautuu Länsiterminaali T2:n aulassa

14.45        Laiva lähtee satamasta. Laivan kokouskeskus messupisteineen aukeaa Metsänomistajat-risteilyn vieraille. Nautimme kahvia/teetä ja pientä suolaista.

15.20        Tilaisuuden avaussanat. Metsäaiheisia luentoja, messupisteet auki  

18.30        Buffet Eckerö ruokajuomineen, menun teemana Riistaviikot. Mahdollisuus tehdä ostoksia laivalla ja kuunnella illan bändiä. Jos tanssijalkaa kutkuttaa, voi pyörähtää tanssilattialla.

19.45         Kokoustilat ja messupisteet avautuvat uudelleen Metsänomistajat-risteilyn vieraille

20.30         Päivän yhteenveto ja arvonta

21.00         m/s Finlandia saapuu Helsinkiin

Ilmoittautumisohje. Huom, risteily on täynnä.

Laivamatkaa varten tarvitsemme kaikkien risteilylle lähtijöiden tiedot: sukunimi, etunimi, kansalaisuus, syntymäaika (ppkkvvvv) ja sukupuoli. Tiedot ilmoitetaan Eckerö Linelle matkalippujen saamista varten. Ilmoita lisäksi mahdolliset ruoka-aineallergiat. Laivalle mukaan tarvitset passin tai poliisin myöntämän kuvallisen henkilökortin.

Ilmoita osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi laskuttamista ja risteilystä tiedottamista varten. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, paikkasi vapautuu seuraavalle lähtijälle. Suoritettua risteilymaksua ei palauteta. Sairastapauksen sattuessa voit hakea korvausta oman matkavakuutuksesi ehtojen mukaisesti.

Metsänhoitoyhdistykset ja MTK järjestävät risteilyn yhteistyössä Arviointikeskuksen, LähiTapiolan, Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan ja Suomen Metsäsäätiön kanssa.
Arviointikeskuksen logo  Lähitapiolan logo    Melan logo  

 

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänomistajien palvelutoimisto, Helsinki

palvelutoimisto@mhy.fi