Kysyttävää jäsenmaksusta? Lue tämä ensin

02.3.2021

Taas on tulossa hyvä metsävuosi - onnistumisen varmistaa Mhy:n jäsenyys! Suurin osa jäsenistämme on jo saanut jäsenmaksulaskunsa ja loppujenkin laskujen pitäisi tulla postin mukana loppuviikon aikana. 

 

Jäsenmaksujärjestelmä uudistui vuoden alusta ja OIVA-jäsenportaaliin yhdistettiin metsänhoitoyhdistysten ja MTK-yhdistysten jäsentiedot. Jäsentietojen yhdistäminen ja tietojärjestelmäuudistus on ollut haasteellinen. 

Jäsenlaskuja on tullut virheellisillä tiedoilla mm. yhtymien kohdalla, yhdistettyjen jäsenyyksien kohdalla sekä jäsenillä, jotka ovat sekä mhy:n ja mtk:n jäseniä. Esim. laskun mukana tulevalla jäsenkortilla saattaa olla virheellinen nimi. Tästä huolimatta jäsenmaksu kirjautuu maksettaessa oikein ja oikealle jäsenyydelle laskun viitenumeron mukaisesti. Huomioi laskulla olevat uudet maksunsaaja tiedot

Jäsenmaksumme 2021

Metsämaata 0-9,9 hehtaaria: vuosimaksu  54 euroa
Metsämaata 10-19,9 hehtaaria: vuosimaksu 64 euroa 
Metsämaata 20-49,9 hehtaaria: vuosimaksu 78 euroa
Metsämaata 50-99,9 hehtaaria: vuosimaksu 129 euroa
Metsämaata 100- 199,9 hehtaaria: vuosimaksu 179 euroa
Metsämaata 200-999,9 hehtaaria: vuosimaksu 230 euroa
Metsämaata 1000 hehtaaria tai enemmän: vuosimaksu 260 euroa

Mhy Siikalakeuden jäsenmaksut ovat 54-260 euroa. Laskulla on lisäksi MTK:n 15 euron edunvalvontamaksu. Mikäli saamasi laskun maksuluokka on virheellinen, älä muuta laskun maksettavaa summaa itse. Ota meihin yhteyttä, niin saat uuden laskun. Summa on kokonaisuudessa metsäverotuksessa vähentämiskelpoisia ja ilmoitetaan metsätalouden 2C-lomakkeella. 

Jäsennumero on avain jäsenetuihisi
Jäsenkortilla metsänhoitoyhdistyksen nimen alla oleva 293-alkuinen numerosarja on Mhy Siikalakeuden jäsennumero. Jäsenedut saat käyttöösi tällä jäsennumerolla. Tällä hetkellä meillä ei ole mahdollisuutta tulostaa uutta jäsenkorttia esim. virheellisen nimen vuoksi.

Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä 
- sähköpostilla: kaisu.ronkkomaki@mhy.fi
- omaan metsäasiantuntijaasi
- Kaisu Rönkkömäki puh. 0400 200 708 (klo 9-14)

Asioidessasi tarvitsemme jäsennumerosi. Vastaamme mielellämme jäsenyyteesi liittyviin kysymyksiin. Meillä on runsaasti monipuolisia jäsenetuja. Ne kaikki löydät täältä

Jäsenlaskutuksen haasteista huolimatta tästä on tulossa taas hyvä metsävuosi. Metsänhoitoyhdistys on aidosti metsänomistajan puolella - niin myötä kuin vastamäessäkin!