SiikalakeusMetsätili

Mhy Metsätilillä joustoa metsänhoidon kuluihin

Mhy Metsätili on Osuuspankin tarjoama tililuotto, jonka avulla metsänomistaja saa joustoa metsänhoidon maksuihin maksamalla ne kätevästi sopivissa erissä.

Metsänhoitotilin avulla metsänomistaja pystyy maksamaan kaikki metsänhoitoyhdistykseltä ostamansa hoitotoimenpiteet kätevästi erissä. Hoitotoimenpiteiden teettäminen ei ole kiinni säästöistä, vaan pienellä kuukausierällä pystyy jakamaan maksunsa jopa usealle vuodelle, mutta metsänomistaja voi maksaa luoton pois nopeamminkin.

Mhy Metsätilin avulla metsänhoitotöitä ei tarvitse lykätä

Jos esimerkiksi puukaupparahoja, Kemera-tukia tai muita tuloja on tiedossa, mutta ei juuri nyt käytettävissä, metsänhoitotöitä ei sen vuoksi tarvitse lykätä. Ne voi toteuttaa juuri silloin, kun työ on kustannustehokkainta toteuttaa.

Sijoituksiksi miellettävien, isojakin pääomia vaativien metsänhoitoinvestointien, kuten metsälannoituksen, kunnostusojituksen tai metsätien rakentamisen voi Mhy Metsätilin kautta hoitaa kätevästi kuukausierissä.

Miten Mhy Metsätilin saa käyttöön?

Tili soveltuu käytännössä kaikille henkilöasiakkaille. Tiliä avattaessa tehdään luottopäätös, eli hakijan on oltava työelämässä tai eläkkeellä ja hoitanut raha-asiansa hyvin. Metsätili haetaan sivun alalaidasta löytyvällä laskurilla. Myös Metsänhoitoyhdistyksen metsäasiantuntijat osaavat opastaa metsätilin hakemisessa tai voivat tarvittaessa tehdä hakemuksen metsänomistajan puolesta. Tiliasiakkaan ei tarvitse olla Osuuspankin asiakas. 

Mhy Metsätilin ehdot

  • Rahoitus 2 500–50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Korko OP-prime + marginaali 6,95 %
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia.
  • Mikäli tili ei ole käytössä, ei siitä mene vuosi-/kk-maksuja vaan tili odottaa seuraavaa laskutettavaa metsänhoitotyötä.

Voit kysyä lisää Mhy Metsätilistä omalta metsäasiantuntijaltasi ja lähettämällä meille yhteydenottopyynnön.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,70 % 09/22), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 183,89 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

 

Avaa Mhy Metsätili 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme