Uusi metsäjärjestelmä Leafpoint käyttöön Mhy Savotassa

savotta

Siirrymme joulukuussa käyttämään uutta metsäjärjestelmää Leafpointia. Uusi järjestelmä mahdollistaa aiempaa paremman palvelukokemuksen ja tehokkaamman asiakkuuden hallinnan.

-Mhy-ketjussa nähtiin välttämättömäksi kehittää pikaisesti viestinnän ja markkinoinnin automatisoituja elementtejä osana metsäjärjestelmää. Sähköiset yhteydenottokanavat ovat jo nyt tätä päivää ja korostuvat tulevaisuudessa entisestään, toteaa Metsänhoitoyhdistysten palvelutoimiston toimitusjohtaja, Jouni Tiainen.

Leafpoint tulee tarjoamaan saumattoman yhteyden metsänhoitoyhdistysten käyttämään OmaMetsään, joka on metsänomistajille tarkoitettu verkkopalvelu. Yhdessä OmaMetsä-palvelun kanssa LeafPoint tarjoaa Mhy-kentälle kilpailuetua ja loikan suoraan digitalisaation kärkeen. 

-Uusien järjestelmien käyttöönotossa on usein alkukankeutta ja varaudumme tässäkin siihen. Uskomme kuitenkin, että työskentelymme jatkuu viikon käyttökatkosta lukuun ottamatta melko normaalisti ja omaksumme ohjelman nopeasti, kertoo johtaja Ari Ruotsalainen.

LeafPoint on täysin suomalainen metsäjärjestelmä, jonka takana ovat metsäalan järjestelmäkehittäjät Bitcomp Oy ja Pinja Solutions Oy (entinen PiiMega Oy).

Miten siirtymävaihe näkyy?

Toimistomme ovat henkilöstön koulutuksista johtuen kiinni 12.-14.12.2022

Metsäjärjestelmien siirtymävaiheessa voi aiheutua viivästyksiä palveluissa ja mm. laskutuksessa.

Kuva: Bitcomp

Ajankohtaista

 1. Tervetuloa joulukahveille ja glögeille toimistoillemme!

  Tervetuloa joulukahveille ja glögeille toimistoillemme!

  Savotta

  Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulunalusaikaa. On aika kokoontua joulukahveille toimistoillemmme.

  Lue lisää
 2. Lue uusi Metsänomistajat -lehti

  Lue uusi Metsänomistajat -lehti

  Savotta

  Jäsenlehdessä asiaa paikallisesta puumarkkinatilanteesta, tuulivoimahankkeista, polttopuukaupasta ja muista ajankohtaisista metsäaiheista.

 3. metsamaisema

  Joko kuuntelit Metsässä hyvä podcastit?

  Savotta

  Asiantuntijamme keskustelevat Savon Aalloilla puukaupasta, energiapuusta, metsätilamarkkinoista ja hiilikaupasta.

2022 © Metsänhoitoyhdistykset