Mitä mieltä olette Iisalmen reitin vesistöjen tilasta ja seurannasta? – vastaa kyselyyn 31.1. mennessä

15.12.2017

Vastaa kyselyyn Iisalmen reitin vesistöjen tilasta ja seurannasta!

Kysely on suunnattu Iisalmen reitin keskeisten kuntien - Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän - maa- ja metsätalousyrittäjille. Kyselyn tavoitteena on selvittää alueen maa- ja metsätalouden yrittäjien mielipiteitä alueen vesistöjen tilasta ja halukkuutta osallistua järvien ja jokien tilan seurantaan.

Kyselyyn pääsette seuraavasta linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/53A17D4292F42A75.par

Vastaaminen vie noin puoli tuntia aikaasi ja tarjoaa samalla tietoa Iisalmen reitin vesistöjen tilasta sekä seurannoista. Käyttehän kertomassa mielipiteenne vastaamalla kyselyyn tammikuun loppuun mennessä eli viimeistään 31.1.2018. Vastauksia käsitellään nimettöminä. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kolme 50 euron suuruista lahjakorttia S-ryhmän toimipaikkoihin.

Kysely toteutetaan osana valtakunnallista vesistötarkkailujen kehittämishanketta, missä Iisalmen reitti on hankkeen pilottialue. Kyselyn toteuttavat yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskus, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Savo-Karjalan Vesiensuojeluyhdistys ry ja Suomen ympäristökeskus. Kyselyn toteutuksesta vastaa Suomen Aluetutkimus FAR /Aluepro Oy.