Joko sinulla on Metsäselain?

15.9.2017

Saat metsäsi kuviotiedot ja maastokartat älypuhelimessasi metsään mukaan

 

Metsänhoitoyhdistys Savotta tarjoaa jäsenetuna Metsäselain-palvelun maksutta, kun tilaat uuden tai päivität olemassaolevan suunnitelman. Metsäselaimella voit selata metsäsuunnitelmasi tietoja mobiililaitteilla kotisohvalla tai kuusikon reunalla. Voit katsella mm. teemakarttoja hakkuista ja hoitotöistä, kuviotietoja, hakkuutuloarvioita, ilmakuvia ja tilanrajoja. Saat myös käyttöösi koko Suomen kattavat maastokartat, jotka ovat hyödyksi myös vapaa-ajan harrastuksissa. Metsäselain näyttää myös sijaintisi kartalla.  

Voit ladata Metsäselain-sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta hakusanalla ”metsäselain”. Pääset heti tutustumaan Metsäselaimeen demometsäsuun­nitelman avulla. Oman tilasi tiedot saat käyttöösi, kunhan otat yhteyttä metsäasiantuntijaasi, joka lähettää sinulle aktivointikoodin tai kertoo lisäohjeita.

Toimi näin:

  1. Hae Metsäselain-sovellus laitteellesi.
  2. Jos sinulla on metsäsuunnitelma metsänhoitoyhdistyksen järjestelmässä, ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi. Saat aktivointikoodin, jonka syötät Metsäselain palveluun, ja tilasi tiedot ovat käytettävissäsi.      
  3. Jos suunnitelmaa ei ole tai se vanhentunut, pyydä metsäasiantuntijaltasi tarjous suunnitelman päivittämiseen tai uuden laatimiseen.  

Metsäselain toimii myös web-versiona www.metsaselain.fiAktivoi oma metsäsuunnitelmasi tai tutustu Metsäselaimeen demometsäsuunnitelman avulla. 

Lue lisää Metsäselaimesta»

Haluatko kysyä lisää metsäsuunnitelmasta? Soita tai lähetä viestiä yhteystietomme löydät täältä»