Joko kuuntelit Metsässä hyvä podcastit?

savotta

metsamaisema

Savon Aallot radiokanavalla asiaa metsästä

Metsänhoitoyhdistys Savotan, Pohjois-Savon ja Keski-Savon yhteiset keskustelut ajankohtaisista metsäteemoista on nyt kuunneltavissa Savon Aaltojen podcasteina. Asiantuntijamme keskustelevat Savon Aaltojen Hanna Hahlin kanssa puukaupasta, energiapuusta, metsätilamarkkinoista ja hiilikaupasta.

 • Jaksossa 1 puhutaan puukaupasta. Asiantuntijoilta saamme vinkkejä siihen, miten hyvät puukaupat tehdään. Keskustelemassa ovat Mhy Savotan asiantuntija Saara Koskinen, Mhy Keski-Savon asiakkuuspäällikkö Pekka Sikanen ja Mhy Pohjois-Savon metsäasiantuntija Veli Pirskanen. Kuunteluaika noin 15 min. Kuuntele jakso 1.
 • Jaksossa 2 puhutaan energiapuusta. Energia ja energiapuu on puhuttanut viime aikoina paljon. Mitä markkinoilla tapahtuu? Keskustelemassa metsäasiantuntijat Kaarlo Hoffren Mhy Savotasta ja Tuomo Räisänen Mhy Keski-Savosta sekä myyntijohtaja Juha Huttunen, Mhy Pohjois-Savo. Kuunteluaika noin 18 min. Kuuntele jakso 2.
 • Jaksossa 3 puhutaan metsätilakaupoista. Metsätilojen markkinatilanne on ollut myyjän näkökulmasta hyvä jo useamman vuoden ajan. Tämän kertaisessa jaksossa avataan syitä muun muassa siihen, että mistä tämä hyvä markkinatilanne johtuu. Keskustelemassa Järvi-Suomen Metsätilat Ov toimitusjohtaja Jukka Haataja ja Metsätilat.fi kiinteistövälittäjä Petri Soikkeli. Kuunteluaika noin 16 min. Kuuntele jakso 3.
 • Jaksossa 4 puhutaan hiilestä, hiilensidonnasta ja sen tarjoamista ansaintamahdollisuuksista. Vieraina Metsänhoitoyhdistysten palvelut Oy:n kehittämispäällikkö Harri Huupponen ja Mhy Savotan luonnonhoidon erityisasiantuntija Saara Koskinen. Kuunteluaika noin 13 min. Kuuntele jakso 4.

Ajankohtaista

 1. Tervetuloa joulukahveille ja glögeille toimistoillemme!

  Tervetuloa joulukahveille ja glögeille toimistoillemme!

  Savotta

  Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulunalusaikaa. On aika kokoontua joulukahveille toimistoillemmme.

  Lue lisää
 2. Lue uusi Metsänomistajat -lehti

  Lue uusi Metsänomistajat -lehti

  Savotta

  Jäsenlehdessä asiaa paikallisesta puumarkkinatilanteesta, tuulivoimahankkeista, polttopuukaupasta ja muista ajankohtaisista metsäaiheista.

 3. Uusi metsäjärjestelmä Leafpoint käyttöön Mhy Savotassa

  Uusi metsäjärjestelmä Leafpoint käyttöön Mhy Savotassa

  Savotta

  Siirrymme joulukuussa käyttämään uutta järjestelmää. Tavoitteena on mahdollistaa aiempaa parempi asiakaskokemus ja tehokkaampi asiakkuuden hallinta.

2022 © Metsänhoitoyhdistykset