Harjoittelupaikka avoinna Mhy Savotassa

savotta

Tarjoamme osana operatiivista tiimiämme vastuullisen työharjoittelun metsänviljelyn ja metsänhoidon työnjohtotehtävissä.

Toimihenkilöharjoitteluun haemme toisen ja kolmannen vuosikurssin metsäalan opiskelijaa tai vastavalmistunutta. Harjoittelupaikka on Koillis-Savossa Nilsiän tai Kaavin toimistolla. Harjoittelun kesto on 3-4 kuukautta ja se alkaa huhti-toukokuussa.

Paikasta sovitaan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Toimi siis pikaisesti!

Jos kiinnostuit ja olet valmis olemaan osa Savotan operatiivista tiimiä, soita Savotan operaatiopäällikölle Sami Hoffrenille, puh. 040 1798004 tai laita sähköpostia sami.hoffren@mhy.fi

Lisätietoa harjoittelupaikastamme antavat myös metsänhoitoesimiehemme Maiju Pääkkönen p. 044 7209356 ja Aripekka Kärnä p. 0400 378814.

Ajankohtaista

  1. Metsänhoitoyhdistys Savotan valtuusto kokoontui

    Metsänhoitoyhdistys Savotan valtuusto kokoontui

    Savotta

    Valtuuston kevätkokous pidettiin Lapinlahdella 15.3.2024.

    Lue lisää
  2. Lähde mukaan metsänomistajamatkalle Irlantiin!

    Lähde mukaan metsänomistajamatkalle Irlantiin!

    Savotta

    Pohjoisen Savon metsänhoitoyhdistysten yhteinen metsäopintomatka suuntautuu Irlantiin 16.-20.09.2024. Matkaohjelmassa on upeita maisemia, vuoria, laaksoja, kallioita, Atlantin tyrskyjä, idyllisiä kyliä ja pubeja.

  3. Savotan Parempi Puukauppa -palvelupaketista entistäkin paremmat edut

    Savotan Parempi Puukauppa -palvelupaketista entistäkin paremmat edut

    Savotta

    Kilpailuta oma puukauppasi ja hyödynnä Savotan Parempi Puukauppa -jäsenpalvelun edut. Saat alennusta puukaupan hoitamisesta ja säästöä taimista sekä metsäpalveluista. Samalla varmistat, että metsäsi hoidetaan oikeaan aikaan, ammattitaidolla ja luonnon monimuotoisuus huomioiden.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset