Harjoittelupaikka avoinna Mhy Savotassa

savotta

Tarjoamme osana operatiivista tiimiämme vastuullisen työharjoittelun metsänviljelyn ja metsänhoidon työnjohtotehtävissä.

Toimihenkilöharjoitteluun haemme toisen ja kolmannen vuosikurssin metsäalan opiskelijaa tai vastavalmistunutta. Harjoittelupaikka on Koillis-Savossa Nilsiän tai Kaavin toimistolla. Harjoittelun kesto on 3-4 kuukautta ja se alkaa huhti-toukokuussa.

Paikasta sovitaan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Toimi siis pikaisesti!

Jos kiinnostuit ja olet valmis olemaan osa Savotan operatiivista tiimiä, soita Savotan operaatiopäällikölle Sami Hoffrenille, puh. 040 1798004 tai laita sähköpostia sami.hoffren@mhy.fi

Lisätietoa harjoittelupaikastamme antavat myös metsänhoitoesimiehemme Maiju Pääkkönen p. 044 7209356 ja Aripekka Kärnä p. 0400 378814.

Ajankohtaista

 1. Metsänomistajat-jäsenlehti on ilmestynyt

  Metsänomistajat-jäsenlehti on ilmestynyt

  Savotta

  Jäsenlehdessä asiaa muun muassa paikallisesta puumarkkinatilanteesta, korjuuvalvonnasta ja energiapuunkorjuusta. Lue myös nuorten metsänomistajien mietteitä.

  Lue lisää
 2. tuulivoimaloita

  Mietityttääkö tuulivoimasopimus? Kysy asiantuntijalta.

  Savotta

  Maanomistajan kannattaa selvittää tuulivoimasopimuksen sisältö tarkkaan. Metsänhoitoyhdistys Savotta neuvoo maanomistajia tuulivoima-asioissa.

 3. Vapaaehtoinen suojelu ja luonnonhoito kiinnostavat metsänomistajia

  Vapaaehtoinen suojelu ja luonnonhoito kiinnostavat metsänomistajia

  Savotta

  Pohjoissavolaisille metsänomistajille maksettiin viime vuonna runsaat 653 000 euroa ympäristötukea korvauksena metsien määräaikaisesta suojelusta.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset