Harjoittelupaikka avoinna Mhy Savotassa

savotta

Tarjoamme osana operatiivista tiimiämme vastuullisen työharjoittelun metsänviljelyn ja metsänhoidon työnjohtotehtävissä.

Toimihenkilöharjoitteluun haemme toisen ja kolmannen vuosikurssin metsäalan opiskelijaa tai vastavalmistunutta. Harjoittelupaikka on Koillis-Savossa Nilsiän tai Kaavin toimistolla. Harjoittelun kesto on 3-4 kuukautta ja se alkaa huhti-toukokuussa.

Paikasta sovitaan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Toimi siis pikaisesti!

Jos kiinnostuit ja olet valmis olemaan osa Savotan operatiivista tiimiä, soita Savotan operaatiopäällikölle Sami Hoffrenille, puh. 040 1798004 tai laita sähköpostia sami.hoffren@mhy.fi

Lisätietoa harjoittelupaikastamme antavat myös metsänhoitoesimiehemme Maiju Pääkkönen p. 044 7209356 ja Aripekka Kärnä p. 0400 378814.

Ajankohtaista

 1. Haemme metsäasiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen

  Haemme metsäasiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen

  Savotta

  Mhy Savotassa on tarjolla määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus. Sijaisuus alkaa lokakuussa ja toimipaikka on Iisalmessa. Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae 11.8. mennessä.

  Lue lisää
 2. Mitä uutta metka - metsätalouden kannustejärjestelmä tuo mukanaan?

  Mitä uutta metka - metsätalouden kannustejärjestelmä tuo mukanaan?

  Savotta

  Yksi muutos kohdistuu ensiharvennusikäisiin metsiin. Uudessa metkassa yli 12-metrisiin jääviin puustoihin ei enää saisi tukea. Varmista tuen saanti nykyisen Kemeran aikana. Kemera-tukihaku päättyy 1.10.2023

 3. Metsänomistajat, Green Carbon ja Mhy Savotta puhaltavat yhteen hiileen

  Metsänomistajat, Green Carbon ja Mhy Savotta puhaltavat yhteen hiileen

  Savotta

  Uusi Hiilipalvelu koostuu Green Carbonin HiiliPlus+ -sopimuksesta ja Mhy Savotan toteuttamasta lannoituksesta. Samalla kun vahvistat metsäsi hiilinieluja, saat korvauksen tuottamastasi hiilensidonnasta.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset