Metsätilojen välitys

Kiinteistönvälityksessä toimimme Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV:n kanssa yhteistyössä. Yhtiön toimialuetta on Keski-Suomi, Etelä- ja Pohjois-Savo sekä osa Karjalaa. Olemme erikoistuneet välittämään metsätiloja ja tontteja. 

www.metsatilat.fi -sivustolta löydät täydellisen kohde-esitteen. Sitä ei tarvitse tilata mistään. Kiinnostunut ostaja pääsee vaikka saman tien tutustumaan tilaan. Menemällä kohteen sivulle pystyy myös helposti tekemään tarjouksen Internetin kautta.

Vankan metsätaloudellisen tiedon lisäksi vahvuutemme on paikallistuntemus. Ostajat eivät kuitenkaan rajoitu vain lähellä asuviin, vaan heitä on tullut myös eteläisimmästä Suomesta Turun saaristoa myöten. Meillä on pitkä kokemus metsätilojen välittämisessä ja toimintatapamme on hiottu tuloksekkaaksi. www.metsatilat.fi -nettisivut ovat olleet menestys; ostajat tietävät jo, mistä myytäviä metsätiloja löytyy.

Osaamisemme ja palveluhalumme näkyy myös kaupan jälkeen. Autamme niin myyjää kuin ostajaa verotukseen liittyvissä asioissa, mm. neuvomme luovutusvoittoveroilmoituksen tekemisessä.

Ohjeita kiinteistökauppaan »

Pohjois-Savossa myynnissä olevat kohteet »

 

Ota yhteyttä metsätilavälittäjiin:  

 
Sinikka Voutilainen Jukka Haataja Juha Karppinen
erityisasiantuntija, LKV, kaupanvahvistaja erityisasiantuntija, LKV kaupanvahvistaja, metsätietoasiantuntija, LKV
p. 040 720 1114  p. 0400 172 274 p. 040 561 5046
Pielavesi, Lapinlahti, Varpaisjärvi, Nilsiä, Juankoski ja Kaavi Iisalmi, Sonkajärvi, Vieremä Kiuruvesi