Mhy Salometsä: Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme metsäasiantuntijaksi yhdistykseemme. Toimipisteesi on Salossa. 

Tehtäviisi kuuluvat puunkorjuuseen, metsänhoitoon ja asiantuntijapalveluihin liittyvien töiden markkinointi ja myynti sekä metsänomistajien neuvonta. Toimit yhteistyössä metsureiden ja yrittäjien kanssa. Metsäasiantuntijana pidät aktiivisesti yhteyttä metsänomistajiin.

Tehtävässä edellytetään metsätalousinsinöörin tai muuta soveltuvaa metsäalan koulutusta. Jotta voit menestyä tehtävässä, toivomme sinulta aiempaa kokemusta metsänhoitotöistä ja puukaupasta.

Työssä tarvitset hyvää organisointikykyä ja taitoa itsenäiseen työskentelyyn. Et kuitenkaan tee työtä yksin, vaan osana mukavaa 15 toimihenkilön työporukkaamme. Myös kyky ja halu tulokselliseen työhön siivittää tehtävässä onnistumista. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvää perehdytystä tehtäviin. Työsuhteessa noudatetaan YT-METO työehtosopimusta. Työssä voit aloittaa 15.6.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 31.5.2024. Jos tehtävästä jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Olavi Pitkäseen (p. 0407672701).

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöömme, jossa vallitsee hyvä henki ja reilu peli!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset