Haemme metsätoimihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen

02.4.2019

Rovaniemen metsänhoitoyhdistys toimii Rovaniemen kaupungin alueella. Yhdistys on Rovaniemen alueen yksi merkittävimmistä metsätalouden toimijoista. Yksityismetsien hakkuusuunnite on 420 000 m3. Kaikista alueen puunmyyntisuunnitelmista yli 70 % on yhdistyksen tekemiä. Puukaupoista lähes 40 % on yhdistyksen tekemiä valtakirjakauppoja. Rovaniemen mhy tarjoaa yli 2000 jäsenelleen laadukkaita ja monipuolisia palveluita. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

METSÄTOIMIHENKILÖÄ

Rovaniemen Yläkemijoen alueelle. Toimipaikkana Rovaniemen toimisto. Pääasiallisia työtehtäviä ovat yhteydenpito metsänomistajiin, puunmyyntisuunnitelmien laadinta, puun myynti valtakirjoilla, tila-arviot, metsäsuunnittelu sekä metsänhoitopalveluiden markkinointi ja sopimusten tekeminen.

Valittavalta henkilöltä edellytämme vähintään metsätalousinsinöörin koulutusta. Arvostamme ammatillisia taitoja puukaupassa sekä kustannustehokkaassa metsänhoidossa. Menestyminen työtehtävässä vaatii myyntihenkisyyttä ja yksityismetsätalouden tuntemusta. Lisäksi arvostamme asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä oma-aloitteeseen ja tulokselliseen toimintaan.

Palkkaus YT/Meto TES:n mukaisesti. Työ tulee vastaan ottaa 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen 15.4.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse teemu.orajarvi@mhy.fi.
Tiedustelut puheenjohtaja Pekka Lehto puh. 0400 393 899 tai toiminnanjohtaja Teemu Orajärvi puh. 0400 287 193.