Mhy Roineen metsäasiantuntija Tuula Peltomäelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

roine

Metsänhoitoyhdistys Roineen pälkäneläiselle metsäasiantuntija Tuula Peltomäelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Roineesta metsäasiantuntijat Martti Antila, Marko Leppälä ja Janne Tuhola, toiminnanjohtaja Sami Heikkilä ja hallituksen puheenjohtaja Outi Pettersson.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
"Tuula hoitaa työtehtävänsä tunnollisesti ja tarkasti. Hän jaksaa aina auttaa ja tukea työkavereita. Oli sitten kyseessä uusien järjestelmien käyttö tai mikä tahansa hankkeiden toteutukseen liittyvä asia, Tuulalta saa varmasti apua. Hän on vahva tiimipelaaja, jonka kanssa työnteko on mieluisaa ja helppoa. On tärkeää, että meillä on tiimissä tällainen henkilö, joka omalla esimerkillään tuo työyhteisöön auttavaa toimintakulttuuria. Viimeisimmässä toiminnanohjausjärjestelmäuudistuksessamme Tuula otti paljon vastuuta ja on ollut muutoksessa yksi meidän kantavista voimista.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

 • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
 • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
 • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
 • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja:

Sami Heikkilä, toiminnanjohtaja, Metsänhoitoyhdistys Roine, puh. 044 493 9511  

Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Ajankohtaista

 1. Kangasalan toimistomme muutti Lentolaan

  Kangasalan toimistomme muutti Lentolaan

  Roine

  Kangasalan toimistomme muutti marraskuun alussa Lentolantielle.

  Lue lisää
 2. Viivi Järvinen palvelee metsänomistajia Kangasalla

  Viivi Järvinen palvelee metsänomistajia Kangasalla

  Roine

 3. Liisa Hurskainen aloitti Pälkäneen metsäasiantuntijana

  Liisa Hurskainen aloitti Pälkäneen metsäasiantuntijana

  Roine

  Lentopalloilijana tunnettu Liisa Hurskainen on Pälkäneen uusi metsäasiantuntijamme. Positiivisen ja reippaan Liisan toimialueena on Pälkäneen länsipuoli. Liisa on vuonna 2019 valmistunut metsätalousinsinööri (Amk) ja hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Lukella tutkimusinsinöörinä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset