Liisa Hurskainen aloitti Pälkäneen metsäasiantuntijana

roine

Lentopalloilijana tunnettu Liisa Hurskainen on Pälkäneen uusi metsäasiantuntijamme. Positiivisen ja reippaan Liisan toimialueena on Pälkäneen länsipuoli. Liisa on vuonna 2019 valmistunut metsätalousinsinööri (Amk) ja hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Lukella tutkimusinsinöörinä.

”Innolla odotan töiden alkamista ja Pälkäneen alueen metsänomistajiin tutustumista. Toivon, että jo kesän aikana pääsisin mahdollisimman monen kanssa keskustelemaan heidän metsänhoidollisista tarpeista ja toiveista”, kertoo Hurskainen.

Nyt onkin hyvä hetki suunnitella kesäleimikot myyntikuntoon yhdessä metsäasiantuntijoidemme kanssa ja tehdä metsänomistajalle kannattava puukauppa.

Liisan tavoitat numerosta 044 493 2344 tai sähköpostilla liisa.hurskainen@mhy.fi

Ajankohtaista

 1. Mhy Roineen metsäasiantuntija Tuula Peltomäelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

  Mhy Roineen metsäasiantuntija Tuula Peltomäelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

  Roine

  Metsänhoitoyhdistys Roineen pälkäneläiselle metsäasiantuntija Tuula Peltomäelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

  Lue lisää
 2. Metsät voivat olla jatkossakin ratkaisu ja turva moneen asiaan

  Metsät voivat olla jatkossakin ratkaisu ja turva moneen asiaan

  Roine

  Tähän Kuhmalahdella sijaitsevaan koivikkoon meidän metsäasiantuntija Oiva Vierikka vei Mhy-uransa ensimmäiset taimet huhtikuussa 1990. Taimet istutti Mhy:n metsuri. Maapohjana hyvämultainen pelto, rinnettä ja aurinkoinen paikka.

 3. Mhy Roineelta löytyy pienempää kalustoa ensiharvennuksille

  Mhy Roineelta löytyy pienempää kalustoa ensiharvennuksille

  Roine

  Metsänhoitoyhdistyksemme korjuupalvelun pienemmät harvennusketjut ovat olleet erittäin pidettyä ja toivottuja varsinkin ensiharvennuskohteille. Tällä hetkellä Mhy Roineen korjuupalvelutyömailla työskentelee kolme pienempää hakkuu- ja ajokonetta.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset