Lauri Ala-Hynnilä aloitti Kuhmalahden uutena metsäasiantuntijana

roine

Metsänhoitoyhdistyksemme vahvistui huhtikuun lopussa, kun Lauri Ala-Hynnilä aloitti uutena metsäasiantuntijana Kuhmalahdella. Lauri on monelle metsänomistajalle tuttu viime kesältä, kun hän suoritti toimihenkilöharjoitteluaan meillä.

- Odotan erityisesti alueeni metsänomistajien tapaamista. Metsäasiantuntijana haluan tarjota teille mahdollisimman hyvää palvelua. Hyviin tuloksiin metsänhoidossa päästään yhteistyöllä ja huolellisella suunnittelulla, Ala-Hynnilä kertoo.

Kuhmalahden pitkäaikainen metsäasiantuntijamme Oiva Vierikka jatkaa asiakkaidemme palvelemista metsätilakaupan, tila-arvioiden, spv:n ja omaisuuden hallintapalveluiden parissa.

- Lumen sulettua on loistava aika lähteä katsomaan metsän nykyinen tila. Nyt on aika kartoittaa ja hoitaa kuntoon kaikki metsään liittyvät toimenpiteet, vinkkaa Lauri.


Lauri Ala-Hynnilä

Ajankohtaista

 1. Kesälomakausi alkaa

  Kesälomakausi alkaa

  Roine

  Katso täältä miten palvelemme kesän ajan.

  Lue lisää
 2. Puukauppatarjouksissa suuria eroja: Kilpailuta puukauppasi

  Puukauppatarjouksissa suuria eroja: Kilpailuta puukauppasi

  Roine

  Puulle on parhaillaan erittäin hyvä kysyntä alueellamme. Ostajien tarjouksissa on valtavia eroja ja parhaan tarjouksen valitseminen ei ole yksinkertaista. Puukauppa kannattaa todellakin kilpailuttaa ja pyytää tarjoukset kaikilta alueen ostajilta.

 3. Kangasalan toimistomme muutti Lentolaan

  Kangasalan toimistomme muutti Lentolaan

  Roine

  Kangasalan toimistomme muutti marraskuun alussa Lentolantielle.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset