Metsäopintomatka Irlantiin, Dublin & Tipperary 16.-20.09.2024

Metsäopintomatkalla Irlantiin on luvassa upeita maisemia, vuoria, laaksoja, kallioita, Atlantin tyrs-kyjä, idyllisiä kyliä ja pubeja. Suomalaisen paikallisoppaan kanssa koet enemmän ja saat tietoa myös arkipäivän elämästä. Tutustumme sekä maaseutuun, että eloisaan pääkaupunkiin Dubliniin.

Ajankohta

16.9. - 20.9.2024, klo 07.00 - 21.00

Paikka

Dublin

Hinta

1890 € /hlö, kun ryhmässä 20 lähtijää

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt

Metsäopintomatka Irlantiin, Dublin & Tipperary 16.-20.09.2024

Matkaohjelma

Katso koko matkaohjelma tästä
Ilmoittautumiset www.kontiki.fi

16.09.2024 maanantai | Matkapäivä, Wiclow (L) 
Kokoontuminen aamuvarhaisella Kuopion lentokentälle, josta Finnairin lento Helsingin kautta Dubliniin. Suomalainen opas on ryhmäämme vastassa Dublinin lentokentällä. Lähtö Dublinin kentältä kohti Wicklown maakuntaa, jonka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Dublinista etelään. Wicklown maakuntaa sanotaan usein Irlannin puutarhaksi, eikä suotta, sillä matkan varrella nähdään vihreitä puutarhamaisia laaksoja ja jylhiä vuoria. 

17.09.2024 tiistai Coolattin Estate metsäalue, JFK Memorial Park (A, L) 
Irlantilainen aamiainen hotellissa. Aamupäivällä vierailu Coolattin Estate metsäalueella, jota metsäyhtiö VEON on hallinnoinut usean vuoden ajan. Vierailun aikana kuullaan mm. seuraavista asioista: Haittakasvien, kuten Rhododendron ja Laurel hallitseminen, havinaisen kasviston hallitseminen, metsälintujen metsästys alueella, havumetsän harvennus / hakkuu, nuorten lehtipuiden harvennus ja hakkuu, peurakannan hallinta alueella ja sen aiheuttamat tuhot. Vierailun jälkeen nautitaan yhteinen lounas. 

18.09.2024 keskiviikkosahavierailu Glennon Brothers, Vierailu taimitarhalla (A, I) 
Irlantilainen aamiainen hotellilla. Aamupäivällä tutustumme Glennon Brothers Sahaan, joka sijaitsee Corkin maakunnassa Fermoyn pikkukaupungin lähellä. 

19.09.2024. Torstai Apple Farm, Dublinin kaupunkikierros (A, I) 
Irlantilainen aamiainen hotellissa. Matkatavaroiden pakkaaminen bussiin ja kuljetus Dubliniin mutta ennen kuin sanotaan hyvästit Tipperarylle vieraillaan vielä Apple Farm omenatilalla.

20.09.2024. Perjantai kotimatka (A) 
Aikainen kevyt aamiainen hotellissa tai aamiaispaketit mukaan. 07:15 kuljetus Dublinin lento-kentälle. Paluulento Helsinkiin lähtee klo 10:15, josta jatkolento Kuopioon. 

 

Järjestäjä

Rautavaara

Paikka

undefined
undefined Dublin

2024 © Metsänhoitoyhdistykset